Zobrazit ostatní profily dermatologů v okolíZkušenosti
Petr P.
Paní doktorku jsem navštívil již několikrát, vždy jsem byl spokojen. Inteligentní žena, profesní odbornice, očekávaný výsledek léčby splněný. Mohu pouze doporučit!
V.H.
Paní doktorku jedině doporučuji, je to opravdu odborník na pravém místě. Po neúspěšné léčbě v aaronlaser jsem přešla k paní doktorce Hilšerové a paní doktorka můj problem vyřešila během krátké doby. Rozhodně doporučuji.
P.S. spolupracuje s pojišťovnami.
Lucie T.
Paní doktorka je skvělá. Můj problém řeší a díky její pečlivosti a snaze se nám daří! Je velice příjemná, poradí a hlavně se ve svém oboru vyzná! Vždy se po návštěvě cítím skvěle! Prostředí překrásné a jako bonus sestřička je také velice milá a příjemná.
Andrejka
Paní doktorka byla jediná kožní lékařka, která mi pomohla s mým problémem, a to jsem zkusila různé doktory a různé přípravky. Péči řešila komplexně, brala v úvahu různé faktory, které mohli můj problém způsobit. Paní doktorka je taky lidská a příjemná. Děkuji.
Jan Z.
Paní doktorka je odborník na svém místě. Dlouhou dobu mě trápily čevené fleky na obličeji. Byl jsem u několika dermatologů, vždy se závěrem, že se jedná o suchou pleť. Paní doktorka už od dvěří poznala, že se jedná o mykotický a bakteriální problém, předepsala antibiotickou a antimykotickou mast a za několik týdnů bylo po problému. DOPORUČUJI
Linda
S paní doktorkou jsem byla velmi spokojena. Rychle a kvalitně identifikovala a následně i vyléčila mou nemoc. Žádné dlouhe čekání v čekárně, paní doktorka konzultuje problémy rychle a jasně. Všem vřele doporučuji :)
Miloslava Martinovská
Paní doktorka je v pořadí za uplynulý kalendářní rok již pátou mojí kožní lékařkou, která mě dokázala jako jediná za necelé 2 měsíce vyléčit. Je opravdu kvalifikovaná ve svém oboru, protože mi udělala odborné vyšetření na základě kterého nasadila léčbu a to s výsledkem velmi pozitivním. I její osobní přístup je velmi vstřícný a příjemný. Patří jí z mé strany velké poděkování. Miloslava M.
Rock
Paní doktorka je profesionál každým coulem. Je pečlivá, poctivá a její výkony jsou velmi precizní. Zatímco po zákroku jiných dermatologů mi po znaménkách zůstaly jizvy jak pětikoruny, od paní doktorky mám téměř neznatelné a neplastické jizvičky. Při zákroku vše průběžně vysvětluje, je empatická a velmi příjemná. Doporučuji!
M.Záchová
Paní doktorko,dovolte mi touto web stránkou poděkovat za vše-užitečné rady i vyléčení každého mého problému.Děkuji M.Záchová
Martina
Paní doktorku navštěvuji často,a musím podotknout,že velmi ráda.Je pozorná,vstřícná,milá,léčí přístupem i odbornou pomocí.Její dermatologické rady jsou cenné a na velmi vysoké urovni.Děkuji za vše.B.Bohuslavová.
Informace o zkušenostech nejsou k dispozici
Tento specialista ještě nepřidával žádné informace o svých zkušenostech.
Dermatologové s Oborová zdravotní pojišťovna v Olomouci
Dermatologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Olomouci