Studentská 598, Bohumín 73581
Milan
Paní doktorka je profesionál, má dobrý přístup k pacientům, dokonce mě vzala i když jsem 3 roky zanedbal docházku. Je vstřícná a vždy se s ní dá domluvit. Doporucuju.
• Praktický lékař stomatolog • Oprava kazů •
Tomáš Vicher
Paní lékařka je profesinál a má zlaté ruce.Spolu se sestřičkou tvoří sehraný tým.
Mám opravený chrup bez žádného zdlouhavého čekání.
vichrova• • •
Y
yannca
Hledám si nového zubaře, nejsem spokojená. Vrtá do bolesti i když vidí že chci uhnout nepustí a připadala jsem si jak malý fracek co se bojí. Usměje se snad jen na chlapa , nevím, ale myslím , že by měla mít více profesionál ve vztazích doktor- pacient.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
pohlova
tato pani lekařka je profesional.mam hluboce zakopřeněny strach ze zubařu,chodim k ni už cca 6 let a nikdy mě nic nebolelo ani při zakroku ani vubec.zuby mi dala do vyborného pořadku.Mam malé děti obě chodi ke stejné lekařce a zubaře se neboji,jeji citlivý přistup je fantasticky.K dyby bylo takovych lekařu vice byl by na zemi raj .
Žádná komunikace s pacientem, jako stomatolog by měla mít více citu, vrtá za cenu bolesti bez přestávky, úsměv jsem nikdy neviděl a zdravotní sestra už při vstupu do ordinace pohledu na ni máte pocit, že jsme vešel do domácnosti Adamsovy rodiny! Lidé tam chodí se strachem!!!
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní