MUDr. Iva Strnadelová

Černošice 1 adresa

Sam. ordinace PL - pro děti a dorost

Dr. Janského 423, Černošice 25228

• H

Paní doktorka Iva se již 11 let stará o naše dvě děti(4,11) a nejen její lidský a citlivý přístup je důvodem za ní dojíždět až z Prahy, když jsme se z Černošic odstěhovali. V urgentních situacích nám byla k dispozici na mob. o víkendu i mimo pracovní dobu, byla vždy vstřícná a milá.
    Děkujeme a nyní naopak my, jako rodina přejeme pevné zdraví.
    H+V+V+a

• Sam. ordinace PL - pro děti a dorost děti  •

• Milá, lidská, ochotná, šetrná a pečlivá!!! Co víc si od pediatra přát. Vřele doporučuji!!!

• Paní doktorka je milá a profesionální. Vždy nám velmi pomohla. Doporučuji všem.

• U paní doktorky jsem byla pouze jednou se synem a byla jsem nadšená.Škoda,že bydlíme v Praze a nemůžeme ji mít za svého pediatra.Paní doktorka je velice milá k dětem a pečlivá,Černošicím jen závidím.Cenková

• Doporučuju, moc hodná a milá pani DOKTORKA.

• Jezdíme k paní doktorce se třemi dětmi a její skvělý přístup je příjemný. Pokud je problém, řešíme telefonicky, nebo k nám i přijede. Skutečný lékař tělem i duší.

Lékařka, která má prostě v povaze dvě důležité věci: potřebu pomáhat lidem a zvědavost po všech nových poznatcích, které by pacientům mohly být k užitku. Když byly děti malé, léčila občas s nimi i nás. :-) Tak dobrý lékař pro dospělé totiž v okolí nebyl.
    Zpětně moc děkuji za její až přátelskou podporu.

Velmi ochotná, spolehlivá, pečlivá a lidská. Dokud není potřeba "nehuntuje" dětská tělíčka antibitikami. Vřele doporučuji!!

Doporučuji

• V

Velice milá a hodná paní doktorka mám ji moc ráda.Jsem ráda že jsem si ji vybrala za svoji lékařku.