Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR + 1 Více
Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíCeník
Pavel
Absolutní nespokojenost ! Doktorka je strašně důležitá, někdy až arogantní, do práce jezdí pozdě, s nemocným dítětem čekáte venku před ordinací. Sestra to je vůbec případ ... drzá, namistrovaná hrůza ! Když synovi (6let) bylo špatně, chtěli jsme, aby se přijela podívat, nechtělo se jí, ale přijela, byla neslušná, ve stylu - vždyť to není tak hrozné, proč "otravujeme". Diagnóza nemoci byla ale naprosto zoufalá. V noci jsme jeli na pohotovost, syn skončil na áru, kapačky a víc už snad nemusím psát. Vlastně ano - hned po té jsme od ní ODEŠLI !!!
PETRA
NEJLEPSI PEDIATRICKA S KTEROU JSEM SE KDY SETKALA. CHODIVALA SEM K NI JA,MUJ BRATR A TED I MA DCERA. NIKDY NIC NEZANEDBALA A KDYZ BYLO TREBA,OCHOTNE PRIJELA I K NAM... ZA ME VAZNE NEJ NEJ NEJ
Velice pecliva a obezretna ikdyz nekdy trochu naladova.Ale kdo nekdy nema svuj den ze?!
S paní doktorkou jsem velmi spokojená,nejvíce oceňuji její pečlivost a obětavost.Sestřička je příjemná.
jsou horsi lekari.jsme s peci spokojeny.
S paní doktorkou jsme spokojení.Hned při první návštěvě přesně určila diagnozu se kterou náš bývalý pediatr třičtvrtě roku váhal.Je ochotná a pečlivá.
Spokojený
Kromě toho, že rodiče mužského pohlaví velmi ráda ponižuje, a nutí rodiče do předražených očkování, nelze než pouze chválit. Je to odborník na svém místě.
Marvanová
Paní doktorka je velice vstřícná, ochotná a při vyšetření velice pečlivá
Kopečková