MEDIKA Hradec Králové, s.r.o.

Veverkova 1631/5, Hradec Králové 500 02

• Už tři dny se snažím dovolat na nějakou neurologii, protože mám po autonehodě a mám problémy s páteří. Můj praktický lékař mi dal doporučení na neurologii. Když jsem se dovolal na oddělení paní doktorky Chybové, dostal jsem jen výsměch a otázku, co si myslím že pro mě udělají. Doslova mi řekli, že mi nepomůžou a vlastně ani nechtějí. Tohle jednání je opravdu na prošetření lékařské komory. Nevim k čemu mají takový lidi Hypokratovu přísahu.

• B

Otřesná zkušenost, do očí mi bylo řečeno, že mě nezvala, a že nechápe, co po ní chci a nepomůže mi- přitom mi doporučila operaci a řekla, že mám přijít na kontrolu, až budu mít po zákroku. Na kontrolu jsem se řádně tel.přihlásila, takže mi rovnou mohli říci, ať nechodím. Naslouchání mým potížím ji evidentně obtěžovalo a ani je do zprávy neuvedla. Zbytečně jsem si komplikovala práci propustkou. Arogance, výsměch...nic jiného tu nečekejte. Patrně syndrom vyhořeni, možná by měla změnit profesi, pacientům je k ničemu.Kéž by se ji někde dostalo stejného přijetí.

• MEDIKA Hradec Králové, s.r.o. Jiný  •

Minulý týden jsem navštívila paní doktorku. Byla velmi příjemná, vstřícná, podrobně vše vysvětlila a bylo vidět její snahu pomoci. Mohu doporučit.

• MEDIKA Hradec Králové, s.r.o. Jiný  •

Helena Chybova my lhala do oci!!!Na rengenu dali pouze jednu cast patere Chybova rekla,ze dali dve casti.Zaroven odmytla me osetrit v ordinaci.Za me takova doktorka je zbytecna.Po vysetreni u jineho bylo zjisteno poraneni patere.Rozhodne ji nikomu nedoporucuji jeto jen ztrata casu!!!

• V

Dnes jsem byla u paní doktorky a jsem velice spokojená. Vše důkladně vysvětlila a úžasná komunikace.
    Děkuji

• MEDIKA Hradec Králové, s.r.o. Jiný  •

Naprosto úžasná a hlavně empatická paní doktorka. Termín skoro "nahned" a neuvěřitelná lidskost a snaha pomoci. Kdyby bylo možno dát deset hvězd, tak je vlastníkem Mudr. Chybová!!

• V

Na doporučení svého lékaře jsem se objednala k paní Dr. Chybové na vyšetření. Z počátku příjemný přístup, který se změnil na nepříjemné až ponižující odpovědi paní doktorky. Úplně zbytečné poznámky. Společně s jejím zápisem v mé zprávě.

Děkuji za zkušenost a vyšetření. Zde už víckrát ne.

• V

Naprosto otřesné chování p.doktorky Chybové,při mých problémech a bolestech s krční páteří mě jen napadala jak bych měla zhubnout,že si za to můžu sama jak to teď mám.Přitom nezná můj zdravotní stav, absolutně neprofesionální chování.Vůbec nepomůže,neporadí.Nedoporučuju!!!Zbytečná návštěva