Praktický lékař pro dospělé

Školská 15, Zábřeh 78901

• I

Paní doktorka je moc fajn, ale ta sestra... vyměnit!

• Praktický lékař pro dospělé Jiný  •

Přeji p. doktorce pevné zdraví, protože až přestane ordinovat, jsem bez doktora, protože takový se už nenajde! Rychlá pomoc, účinné léčby, parádní komunikace, vstřícnost... Těch věcí je mnohem více,prostě odbornice. A jestli neexistuje bůh tak p. Vrbecka ano.. To je totiž bohyně a je viditelná Děkuji že jste Monika

• Praktický lékař pro dospělé Jiný  •

Akorát ta protivná sestra kdyby tam nebyla jinak je paní doktorka fajn

paní doktorka je velmi ochotná,milá,nemůžu si na ni stěžovat ani slovíčkem,jsem vždy brzy hotová,nemám k ní žádné výhrady

• Suprová je!!! :))

• paní doktorka je dobrá, vzdělaná, rychlá, obětavá...děkuji,PV

• Jsem přesvědčena,že každý kdo navštíví doktorku Vrbeckou nemůže napsat záporné
    hodnocení. I když se zádný nezavděčí všem.Musím souhlasit se všemi,kteří tvrdí,
    že je je výborný lékař,dovede komunikot s pacientem, vyslechne ho,ochotně poradí,
    pošle na všechna potřebná vyšetření.
    Nesetkla jsem se za svůj život s tak perfektním jednáním a přístupen.
    Je to nejlepší lékařka v Zábřeze. Jsem velmi spokojena a patří ji vřelý dík.

• Jsem s paní Dr. velice spokojen, má sice svoje zásady, které se některým lidem možná nelíbí, ale v dnešní době jí někteří lidé nedávají ani jinou možnost. Doporučuji!

• s pani doktorkou jsem velmi spokojena, je pecliva, usmevava, dusledna. Snazi se vsem pomoci, hlavne starym lidem, velmi jim rozumi a povida si. Leci celou nasi rodinu, kdyby bylo takovych lidskych a vzdelanych lidi vice!navic pri objednavani nemusime cekat, jsme hned na rade a pokud si prejeme jen recept, da se nachystat po telefonu a jen u sestry vyzvednout[bez poplatku].akutni nemocni chodi bez objednani rano do 9 hodin, takze se s nima vubec nevidime a nejsme vystaveni nakazu infekce. Vyborna , doporucuji!!

• Vynikající,ochotná,profesionální.Jsem s ní velmi spokojená a nepotkala jsem lepšího lékaře.Mohu jen doporučit.Monika S