MUDr. Hana Vranová Přikrylová

Neurolog Více

Olomouc 1 adresa

V rámci nabízené péče čerpám ze zkušeností z klinického pracoviště, kde jsem se setkala s širokým spektrem pacientů s onemocněním nervového systému od těch nejčastějších až po velmi vzácná.
V minulosti jsem byla mimo jiné členem týmu lékařů specializovaného Centra pro diagnostiku a léčbu neurodegenerativních onemocnění (např.Parkinsonova nemoc, Alzheimerova nemoc) a Centra pro diagnostiku a léčbu demyelinizačních onemocnění (např. roztroušená skleróza mozkomíšní). Na ošetření a prevenci bolestivých stavů pohybového aparátu se v ambulanci podílí diplomovaný fyzioterapeut.
Nabízíme péči v příjemném prostředí s individuálním lidským přístupem.
Více O mně

• Neurologie

Neurologická ambulance Olomouc - MUDr. Hana Přikrylová Vranová, Ph.D.

Opletalova 476/8, Olomouc 779 00

• D

Prestoze jste objednani na urcitou hodinu, cekate na vysetreni min. pul hodinu nekdy i dele. Pokud se vam to nelibi, doporuci vam lekarka durazne at jdete do jineho zdravotniho zarizeni. Myslim si ze by stacilo kdyby sestra cekajicim pacientum sdelila ze je lekarka ve skluzu a dala moznost preobjednani.

• Neurologická ambulance Olomouc - MUDr. Hana Přikrylová Vranová, Ph.D. bežný termín  •

• I

Paní doktorka vstřícná, pečlivá, vše na vysoké úrovni. Udělala mi ochotně spoustu vyšetřeni, vše vysvětlila, chodila jsem na infuze, napsala rehabilitace. Naprostá spokojenost .Mohu jen doporucit. Sestřičky jsou top

• Neurologická ambulance Olomouc - MUDr. Hana Přikrylová Vranová, Ph.D. ošetření bolestivých stavů při jiných onemocnění  •

Maximální spokojenost.Její přístup k pacientům je vzorový.
    Její způsob vyšetření je důkladný a na velmi odborné úrovni.

• D

Paní doktorka, je vážně úžasná, její povaha a ochota pomoci se v dnešní době tak často nevidí. DOPORUČUJU!

• T

K paní doktorce chodím již mnoho let. Vždy jsem byla spokojená. Paní doktorka je velice příjemná, empatická, milá, trpělivá, a ochotná vše srozumitelně vysvětlit. Napíše léky, rehabilitaci. Jediné co mi dost vadí, že nebere na čas. Opravdu dlouho čekáte. Ale je pravda, že poslední rok co k ní chodím, to s čekáním není tak hrozné.

Tuto lékařku opravdu nedoporučuji. Velmi zpochybňovala mé symptomy, o kterých tvrdila, že neexistují. Podcenila mou skutečnou diagnozu.

• B

Moc milá a schopná paní doktorka. Nejenže má lidský a velmi příjemný přístup, ale také (zejména) po profesní stránce je velmi schopná. Neváhá udělat potřebná vyšetření, zbytečně s ničím nečeká, hledá příčinu. Díky ní již přesně vím, co mi je, a můžu to léčit. Rozhodně doporučuji.

• Ochotná,lidská,pečlivá,velmi příjemná..prostě samé klady. už jsem si zažila celkem dost a mám s čím srovnávat.Doporučuji kudy chodím,je zlatá!
    Dáša

Paní doktorka je mladá a velmi příjemná. Je také velice pečlivá a vstřícná. Má zájem o pacienta a snaží se mu co nejvíce pomoci. Návštěvu v její ordinaci mohu jen doporučit. Jana G.