Nabízím komplexní psychologické poradenství a psychoterapie pro děti a dospělé. Jsem připravena být laskavou, citlivou a ohleduplnou průvodkyní na cestě k řešení Vašich životních situací.
Vystudovala jsem jednooborovou psychologii na Karlově univerzitě a absolvovala jsem zde i akreditovaný kurz Psycholog ve zdravotnictví. Pracuji zároveň jako psycholog v pedagogicko-psychologické poradně pro Prahu 6.
Jsem frekventantkou dynamicky orientovaného komplexního vzdělávacího programu, který je akreditovaný Českou psychoterapeutickou společností ČLS JEP, Psychiatrickou společností ČLS JEP a Asociací klinických psychologů ČR jako komplexní program vzdělávání v psychoterapii. Odjakživa mne fascinují lidské příběhy ve své jedinečnosti a rozmanitosti. Těší mne lidem naslouchat, učit se od nich, lépe pochopit způsob, kterým žijí, tvoří a realizují své sny. Věřím, že v upřímnosti a opravdovosti se skrývá ten nejlepší možný klíč k tomu, abych byla lidem dobrým průvodcem na jejich cestě k sebepoznávání.
Hlavní léčená onemocnění
- +10 a11y_sr_more_diseases
Skálova 415, Praha 6, Turnov 511 01
4 názory
KK
Moc příjemná konzultace. Plná podpory a porozumění.
• jiné místo • Jiný •
Mgr. Hana Rulcová
Děkuji vám za milé hodnocení. Jsem tady pro vás kdykoliv bude potřeba.
B
B.V.
Oceňovala jsem zájem o člověka, osobní přístup, příjemná atmosféra. Děkuji paní Rulcové za podporu a doporučuji ji jako odborníka všem, kteří si potřebují dát něco ve svém životě do pořádku.
• jiné místo • Jiný •
Mgr. Hana Rulcová
Moc vám děkuji za to, co píšete. Bez osobního vkladu klienta/ky by to samozřejmě také nešlo :-)
M.Š.
Paní psycholožka vytváří způsobem, jakým terapii vede, velmi příjemné prostředí. Jsem velmi spokojená a můžu vřele doporučit každému, kdo nad terapiemi uvažuje.
• • Jiný •
Mgr. Hana Rulcová
To je velmi milé hodnocení, děkuji vám za něj :-)
H. V.
Já jsem s přístupem velmi spokojená a mohu paní doktorku doporučit, je laskavá a empatická.......
..• jiné místo • Jiný •
Mgr. Hana Rulcová
Srdečně vás zdravím a moc děkuji za krásná slova :-)