Tovární 600, Chodov 35735
Kocourková
Hrozně arogantní paní doktorka a to jsem s ní mluvila jen po telefonu.Nechtěla napsat mamince , které je přes 80 let sanitku ani po té co jsem ji sdělila, že chodí o berlích a má potíže s rovnováhou.Chtěla jsem se jen zeptat z jakého důvodu nechce tu sanitku napsat , jíní lékaři s tím problém nemají.Rovnou mi řekla,aby k ní nechodila a šla do Sokolova do nemocnice, že sanitku nenapíše.Byla objednána na první preventivní prohlídku. Poté mi položila telefon.Byla jsem v šoku z takového jednání s pacientem.
• jiné místo • Jiný •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
František Pitro
Dnes jsem se poprvé a doufám naposled setkal s paní Lindovskou.
Mohu jen říct, že s tak arogantním až nelidským jednáním s pacienty
jsem se v životě nesetkal. Paní doktorka by evidentně sama potřebovala nějakého specialistu. Už nikdy víc...• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
W
Wágnerová Iveta
Milá a příjemná paní doktorka, okamžitě mi dokázala poradit a hlavně vyléčit nastupující ekzém v mé rodině,máme to pod kontrolou.Pro nás je jednička a i sestřička je velmi ochotná a milá. DĚKUJEME
pacientka Věra.B.
S paní doktorkou jsem byla velmi spokojena, byla jsem u ní se synem a vše nám vysvětlila
i poradila s léčbou. Doporučuji .• • •
Možná je dobrá kožní lékařka,ale vzhledem k tomu,že někdy ošetřuje i malé děti,tak by se mohla chovat příjemněji.Byla jsem u ní se synem a její přístup k němu byl nesmírně odměřený.Vím,že není pediatr,ale snad každý dospělý ví,že na děti se musí jinak.Zvlášť když předem věděla,že zákrok který mu bude provádět(seškrabávání molusek) není nic příjemného.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
H.S.