MUDr. Hana Gábrlíková

Rožnov pod Radhoštěm 1 adresa

Praktický zubní lékař

1. máje 823, Rožnov pod Radhoštěm 75661

• H

Jsem moc ráda, že jsem registrovaná u tak skvělého odborníka.

• Praktický zubní lékař Jiný  •

Výborná a svědomitá zubařka. Bohužel přetížená (2300 pacientů) a doplácí na tragický stav zubní péče v Rožnově a v ČR obecně.

• Praktický zubní lékař Jiný  •

Vynikající paní doktorka, jsem opravdu rád že jsem u ní registrovaný. Moc bych si přál aby jí ještě dlouho sloužilo zdraví a aby co nejvíce prodloužila svůj odchod do důchodu.

• D

Pani doktorka i jeji dcera jsou specialistky. Oproti mojej byvalej zubarky z dediny to byl obrat k dobru nekolikanasobne. Na kazdom zakroku si vzdy dali zalezat tak velmi az ma to vzdy sokovalo v dobrom

• Praktický zubní lékař Jiný  •

Odborník na svém místě, profesionální, mohu všem doporučit, ve všech směrech!

• VELMI PEČLIVÁ, PRECIZNÍ. JE TO ZATÍM NEJLEPŠÍ STOMATOLOG, CO JSEM V TOMTO STÁTĚ POZNAL.

• Jsem s paní doktorkou spokojen...

• I

Jsem velmi spokojený - mohu jen doporučit

Paní doktorka je výborná. Ošetřila mě, když jsem měla akutní zánět, i když u ní nejsem registrovaná. Byla velice milá a zákrok byl minimálně bolestivý.

• Z

jsem spokojena s pani doktorkou,je velice pecliva.