MUDr. Hana Dudková

Praktický lékař Více

Karlovy Vary 1 adresa

Ordinace praktického lékaře

kpt. Jaroše 8/158, Karlovy Vary 36001

• doktorka zo zlatym srdcom.Opravdu je to clovek ktory dokaze pomoct a za to Vam pani doktorko velmi dakujem. Vas pacient Jaroslav.

• Ano skutečně velmi lidská doktorka, poradí, vyslechne, pomůže. Má snahu.

• JA JSEM SE DO KARLOVYCH VARU PRESTEHOVAL ,LEKARKA JE OPRAVDU OK, MOZNA JSEM SE PO DRUHE NARODIL PRODELAL JSEM INFARKT A MUSIM NA TROJTEJ BAJPAS ,AS ZDE NATO PRISLI,DEKUJI LEKARCE JE ZOTPOVEDNA A UNI DIK SOKOL RUDOLFDVORY

• A

vážení,tak když tady čtu hodnocení některých pacientů pozastavuji se nad tím,proč autoři těchto článků k pí.doktorce vůbec chodí,měl by se dotyčný také přihlásit a ne psát jako anonym,jestli-pak se onen anonym léčí u lepšího lékaře? nevím,ale v k.varech jich moc není,buď to je péče vázána úplatkem nebo známostí,to bylo a bude se samozřejmě dít,MUDR.DUDKOVÁ je opravdu lékařka na úrovni,nedá znát najevo své problémy a starosti které má ještě po pracovní době,chodíme k pí.doktorce s manželem a jsme nadmíru spokojeni,nikdy bychom neměnili děkujeme za vaši péči!!!!!!!!!!!

• velmi dobrá lékařka!

• A

paní doktorka Dudková je velice příjemná a milá,ráda se zasměje a podpoří při broblémech,je to opravdu kvalitní lékařka děkuji že jsem měla čest tuto paní doktorku poznat,kdyby bylo více takových lékařů,bylo by méně nemocných

• G

Tak jedním slovem- popleta, zmatky

• moc dobra doktorka

• D

její kartoteka pacientů je k prasknutí! To myslím hovoří za vše.

Nepatřím sice k pacientům, kteří potřebují lékaře často a pravidelně, ale zodpověďně klasifikuji, že pí. Dr. Dudková je lékařka s velkým L. Díky jí jsem se před léty nedostal do trablů s tlustým střevem a s velkým úspěchem redukovala můj hrozící krevní tlak na normální výši. Přístup k pacientům jak její, tak i setry pí. Mokré nemá chybu a její ordinaci lze jen doporučit. To vše uvádím po více než 15 leté zkušenosti.