vila Mařenka, Nádražní 291, Nepomuk 33501
jezek.venda
Paní doktorka je jednoznačně jedna z nejlepších lékařek v okolí , ať už je to jejím lidským a vždy vštřícným jednáním nebo odborností. Je mi velice líto, že u ní již nemohu být registrována jako pacient.
Dušková
Mé děti byli vždy spokojený a já také nemám nejmenší problém s paní doktorkou. A to jsem se přestěhovala a syn byl léčen na nemocná játra a dnes je OK. Jsem moc ráda, že ji máme. Děkuju
Andrea Trochová
MUDr.Bártiková je skvělá doktorka, velmi dobře se orientuje v homeopatikách, má velký přehled v oblasti očkovacích látek a hlavně je skvělý a velmi milý člověk.
Suprová lékařka doporučuji, za 18 let vše v pořádku. Neviměnila bych ji. Maršalíková
Paní doktorku Bártíkovou znám už já když jsem byla malá holka , pak jsem k ní přihlásila i mojí dceru a jsem naprosto spokojená,za prvé mně hrozně pomohla když malá jako miminko ..nevzala mléko v krabici ,poradila Nutrilon a to jediné malá snesla , navštívila mně i doma když jela po pracovní době domů a já neměla auto a malá teploty .. její příjemné chování ,vyšetřování ke každému dítěti je obdivuhodné ...když někdy vidím chování některých rozmazlených dětí ,asi bych se neudržela a nafackovala jak matky tak i děti ..co někdy předvádí v čekárnách ..to je děs a hrůza !! takže paní doktorka je nej .. Šmídová
Paní doktorku nedoporučuji, máme s ní špatné zkušenosti. 2x nepoznala Impetigo, jednou ho neléčila vůbec a po druhé léčila jako neštovice. Pak nám zanedbala obyčejný kašel a nakonec z toho byl černý kašel. Takže tuhle paní doktorku ani náhodou.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Měla jsem čest s paní doktorkou pouze při očkování dcery, když jsme byli na dovolené u Nepomuka - jezdíme tam za babičkou. Ale musím říct, že bych za takovouhle péči byla spokojena. Dceři se podívala do krku a mne vyzpovídala ohledně anamnézy. Naše paní doktorka se na malou před očkováním ani nepodívá a odejde-vše nechává na sestře. Dokonce se mi v pátek stalo, že nám nasadila ATB pouze po odběru CRP a konstatovala bez dalšího prohlédnutí a vyšetření ze židle, že má angínu. Po třech hodinách jí prasklo ouško - v devíti měsících při teplotě 39. A to vše je opakovaně. Za doktorku Bártíkovou bych dala asi cokoli, jen kdyby byla blíž a ne jen při dovolené. Byť má asi také nějakou tu mušku, ale její kvality jsou v současné době k nezaplacení. Tak si jí maminky važte.
Lenka
Paní doktorka je fajn, sestřička také. Jsem spokojená. Snad jen, kdyby ráno začínala paní doktorka podle ordinačních hodin bylo by úplně všechno OK.