Palackého náměstí 878, Zdice 26751
LB
Od MUDr. Kliky jsme přešli jinam, a to z důvodu, že je velmi arogatní, nepříjemný.
• Ordinace PL pro děti a dorost • Jiný •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Zdravím, k panu Klikovi chodím již dlouho a nezdá se mi, že by někdy něco zanedbal, neřešil či přehlédl. Občas tedy nebývá nakažen na vtípky, ale vždy jsem vstřícný a jedná narovinu. Komunikace s ním je také skvělá.
• Ordinace PL pro děti a dorost • Jiný •
Pernicka
Spokojeny , pritel k nemu chodil od mala a ted i jeho syn. S panem doktorem nemame zadny problem .ok
• Ordinace PL pro děti a dorost • Jiný •
Daniel Hebeda
Velmi vstřícný doktor, který dokáže jeho návštěvu zpestřit vtípkem. O žádné zde zmíněné aroganci vážně nevím.
Zuzana Čítková
Byla jsem u něj s dětmi přihlášená týden a už mě tam nikdo nedostane. Pan doktor byl nepříjemný, nic nevystětlil, nepřipustil debatu. Podle mého názoru zbytečně naordinoval atb a vystrasil me zapalem plic (coz mi nasledne potvrdil rtg). Vse jsme nakonec zvladli behem par dni s homeopatiky a domaci lecbou.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
F
Forstová
ja take pana doktora velice doporučuji.
Přešla jsem od MUDr. Kliky jinam, už jsem nechtěla snášet tu jeho povýšenost a nálady. Sice s dětmi dojíždím, ale hodně jsem si pomohla.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Doporučuji i ostatním rodičům malých a větších pacientů. Z naší strany zatím naprostá spokojenost s lékařem - správné diagnózy i léčba, rychlá komunikace, příjemné vystupování, zájem o pacienty. Ksandrová
```• • •
R
Rosolová
Dle mého názoru velmi dobrý doktor a profesionál. Mám dvě děti, které k němu chodí už od narození, i když jsme se přestěhovali a na čas zkusili jiného lékaře, rádi jsme se k panu doktorovi Klikovi vrátili a raději dojíždíme. Vždy nám moc pomohl, nepředepisuje zbytečně antibiotika, diagnóza byla vždy správná a navíc velmi oceňuji komunikaci, vždy jsme informováni prostřednictvím e-mailu o změně pracovní doby, očkování atd.
hjklpog
no tak zadnej doktor neni dokonalej ale myslim ze tenhle ujde ...dycky me teda nak vyhlasi ... a nikdy mi needepise to co potebuju ..ale je dobrej a v pohode :):)