Masarykova 1071, Česká Třebová 560 02
Paní doktorka je odborníkem ve své profesi. Jen její náladovost ji kazí image :-)
Jak již bylo níže psáno. Záleží na tom jak se vyspí. Někdy si čověk připadá jako nejhorší sociální případ i když se snaží sebevíc. Co se týče léčby, je opravdu ženou na svém místě.• • •
určitě velká spokojenost, je velmi zkušená a má dobrý vztah k dětem...také má perfektní sestřičku Janu.
K paní doktorce jsem chodila jako dítě, byla na mě vždy moc hodná a příjemná. Proto když se mi narodil syn, tak jsem vůbec neměla těžkou volbu jakého pediatra zvolit. Teď už tam chodím i s dcerkou, která se mi nedávno narodila. Paní doktorka je vždy ochotná, milá a má taky moc hodnou a k dětem laskavou sestřičku. DOPORUČUJI!!! Jana
Paní doktorky si Vážím a její léčbě věřím.Stará se o obě mé děti a nikdy jsem nezaznamenala problém.Doporučuji ji vřele.
Laura
Opecovavala me uz od narozeni. Moje matka byla velmi mlada, kdyz me mela, tak ji pani doktorka radila co a jak. Kdykoliv sem mela nejaky zdravotni problem, kdyz jsem byla mala, vzdy za mnou prijela. Velice doporucuji!
dobrá
velice vstřícná a lidská
Patrik
JE prostě nejlepší
V žádném případě tuto paní doktorku nemohu doporučit. Její přístup k lidem je absolutně necitlivý.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Váš účet byl odstraněn
Někdy když jsem byl objednaný na tlak nebo na krev na ráno tak sem přišel do ordinace a Paní doktorka se se sestrou vybavovala ještě deset minut než se mě začala věnovat ale to se dá odpustit jinak je fajn pokecám si s ní i já poradí vyléčí jsem plně spokojen.
jira-39
sice trošku náladová, ale určitě odborník ve své profesi. Za mě spokojenost