MUDr. Eva Ressnerová

Psychiatr Více

Nový Jičín 1 adresa

Odborný lékař psychiatrie

Bezručova 2, Nový Jičín 74101

• K paní doktorce chodím již řadu let a jsem s ní velmi spokojena. Vždy mi byla a je oporou, pomáhá mi bojovat s mými neustálými strachy a úzkostmi, zajímá se o všechny souvislosti mých problémů, je velmi empatická. Neřeší problémy pouze předepisováním potřebných léků, ale i psychoterapií, snaží se mě v životě podporovat a posilovat i mé sebevědomí. Jsem jí za mnohé velmi vděčná. Stejným způsobem bych chtěla pochválit i její sestřičku , rovněž vždy ochotnou , milou a empatickou.

• Odborný lékař psychiatrie  •

• S

Přikláním se k ostatním, paní doktorka mi skutečně příjde jakoby studovala úplně jinačí obor. Emaptie je pro ní naprosto cizím slovem. Zlehčuje stav pacientů, jakoby se dalo vše vyřešit vlídným slovem. Její počínání je z mého pohledu značně neprofesionální. Lékařku vřele nedoporučuju.

• V

Na paní doktorku můžu jenom pět chválu.Můj manžel k ní začal chodit před dvěma lety,za tu dobu udělal daleko větší pokroky ve svém chování než za 7 let u předchozího lékaře.Po rodinné tragédii jsem začala k paní doktorce docházet i já a opět nemůžu jinak,než jen chválit.Na všechno se zeptá,umí vyslechnout,pochopit,nasměrovat.Vřele mohu doporučit.Vynikající!

Spatná doktorka. Jen predepisuje prašky a vubec ji nezajíma jestli to dotyčny bere či mu to pomaha. Nedoporučiji. Nezvláda svoji praci. Katastrofa.

Paní doktorka je milá a hodná. Dokáže poradit, říká věci narovinu, takové jaké jsou. Za to jsem jí nesmírně vděčná.

• .

Paní doktorka patří k těm typům lidí,kteří hledí jen na to,jak člověk vypadá ze vnější stránky,než na to,aby člověka poznala hlouběji.Už na první pohled o Vás vyvodí svůj názor a toho se při následující léčbě striktně drží.Pokud člověk před ní neklečí na kolenou se slzami v očích,je dle jejího mínění zcela zdráv.Co se děje v duši a mozku člověka,který v hloubi duše trpí,je jí vcelku lhostejné,ve většině případů praktiktuje léčbu dle své nálady (většinou na bodu mrazu),nechce komunikovat,jelikož má o Vás už své mínění,jak bylo zmíněno a toho se nehodlá vzdát.A v žádném případě nekomunikuje ani s rodinou! A jak Vám člověk,který Vám vůbec nevěří,jelikož Vy nevěříte jemu,má s tím,co ho opravdu ve skutečnosti trápí svěřit? Myslí,jenom na to,že svět je proti němu a kdy jeho trápení skončí.Upřímně si myslím,že by si tato psychiatrička měla sama občas s někým promluvit,a ten člověk,by se na ní měl otočit zády,ať ví i ona,jaké to ve skutečnosti je.Roli hraje nedůvěra lékaře vůči pacientovi a pacienta vůči lékaři. Myslím si,že se v tomto oboru najdou více lidští,lepší doktoři.

Měla by jste se nad způsobem vykonávání své profese hluboce zamyslet a občas otevřít prosté,lidské oči a uvědomit si,že někdy toto může potkat i Vás a můžete se setkat se stejným přístupem lékaře vůči Vaší osobě i Vy!
    Ve Vás dosud věřící osoba.

• Jsem velmi spokojena. Můžu si s ní o všem popovídat, poradí mi. Léčí dobrým slovem. Tabletky napíše jen když je to opravdu nutné.

• Pani doktorka leci mou matku jiz moho let. Bohuzel ji leci na uplne jinou nemoc nez moje mama ma. 10let nepoznala ze mama nebrala leky. S rodinou odmita komunikovat. Nic ji nezajima jen predepisuje prasky a jeji leceni nevede k nicemu.Nemusi s rodinou komunikovat jen ji staci vyslechnout. to pani doktorka odmita. Nebudu ji hodnoti ale muj nazor je ze jsou lepsi psychiatri nez pani doktorka. Jeji sestra je velice prijemna a mila na rozdil od pani doktorky.

• Velmi příjemná paní doktorka,doporučuji.

• Pani doktorka je velmi ochotna a mila, poradi v kazde situaci a dokaze vam opravdu pomoci. Moc ji chvalim.