Kožní ambulance

Tyršova 737, Rakovník 26901

K paní doktorce jsem přišla zoufalá. Oceňuji profesionální přístup a snahu udělat maximum co lze. Sestřička též hodná. MH

• H

Paní doktorka Bečková mi při líčení mých problémů připadala jako kamarádka,které se svěřuji s - pro ženu - velmi ožehavým problémem - alopecií. Naprosto lidský přístup a zároveň profesionální postup léčby. Oceňuji i přímý pohled - oční kontakt - mnoho lékařů nezvedne oči od klávesnice...Navíc oceňuji i milou sestřičku.

• Příjemná, vždy její léčba pomohla.

• Moc pani doktorku doporučuji za její vřelý vztah k pacientům

• T

Skvěla doktorka. Profesionální přístup, prostě prima.

• B

Výborná lékařka.

Je to vynikající doktorka,profesionální přístup k pacientům.Do této ordinace je radost přijít.

• V

Paní doktorka je skvělá, pokud respektujete její rady, vyléčí i nemožné!

• vubec nic mi nevylečila je drza a tahne z ni alkohol a kour.
    Vůbec ne doporučuji je to amater.
    Hodnocení bylo změněno na "Nedoporučuji". Důvod: Obsah komentáře neuvádí důvod nekompetentnosti lékaře.
    `

Specialistka, která v širokém okolí nemá konkurenci. Její léčba je velice kvalitní a výsledky stoprocentní! A když ke všemu přičtu milé a vlídné jednání jak paní doktorky tak její sestřičky, víc už není co dodat!

Odpovědi

1 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz

Dobrý den, rada bych se zeptala na otazku ohledne znamenka. Asi jsem.si strhla znaménko po strhnuti ranka trochu krvacela. Mám se obávat a radeji nechat vyšetřit?

Dobrý den, doporučuji vyšetření dermatologem. Bečková

MUDr. Eva Bečková