č.d. 638, Zubří 75654
David P.
Nemůžu si stěžovat, celý život chodím jen k ní a vždycky jsem byl spokojen. Mám takové komplikovanější problémy s dvojkama, ale ona mi vždycky po lopatě vysvětlila, co se musí udělat, jak se to bude dělat a jestli to bude bolet. Navíc má novou sestřičku, která je příjemná. 20 jsem u ní a měnit nehodlám.
T
Tom
Otresne zazitky s osetrenim pani zubarky... Znicene zuby, spousta kazu ktere se musely preplombovavat, bolestive osetreni, nastesti jsem v sestnacti letech dostal rozum a po tom co sem upozornil na kaz v prednim zubu, kdy ona odvrtala a zaplombovala zdravou cast a kaz nechala, odesel jsem a po spraveni "prace" pani zubarky nemam kaz jiz 5 let!
vim o vice podobnych referencich: trhani nervu za ziva atd... Vase volba...• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Jana
K paní doktorce jsem chodila od mala, s celou rodinou. Kromě toho, že jsem od ní nikdy nedostala nabídku znecitlivující injekce, jsem tam v 16 letech byla naposledy. Přišla jsem s bolestmi zubu. Paní doktorka se mi podívala do pusy a poslala mě domů s tím, že se mi kolem zubu tvoří zánět, ale není ještě "vyzrálý", že si mám jíst ibalginy. Odešla jsem tedy domů, v noci jsem bolestí nespala. Ráno jsem navštívila známého zubaře, ten mi koukl do pusy, vyvrtal zub, vytrhal cévy a nervy, udělal RTG snímek, zaplomboval bílou plombou, vynadal mi, jak jsem to mohla nechat zajít tak daleko až k takovému ZÁNĚTU a od té doby mám nového pana zubaře a jeden mrtvý zub jako památku na paní doktorku Stiborkovou.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
MUDr. Stiborková Erika doporučuji.
Já se svou rodinou dojíždím již několik let k paní doktorce a jsme velmi spokojeni a to už máme srovnání.I naše děti jsou vždycky v pohodě, jsou zvyklé na pravidelné prohlídky a snaží se, aby byli pochváleni.Líbí se mi,že modernizuje ordinaci, má hodně nových přístrojů.Dozvěděla jsem se,že ta problematická sestra má důchodový věk,tak snad bude mít paní doktorka s výběrem větší štěstí.
Martyrium
Zatím jsem s ní neměl sebemenší problém.Někomu může vadit že není citlivá a zuby vrtá jako do kamenu,ale mně osobně to vůbec nevadí.Sestra má své problémy a nebylo by od věci kdyby si paní zubařka obstarala někoho kvalifikovanějšího.
Lucka
Chodím k paní doktorce pravidelně, už skoro 20 let a jsem s péčí naprosto spokojena.Nevěřím tomu, co se zde píše...jak může mít problémy s alkoholem, když jezdí dennně do práce autem.Sestřička je bohužel jiná kapitola.
Michaela
S paní zubařkou jsem nikdy neměla problém. Po necitlivém zákroku na pohotovosti mi dokázala přesně poradit i po telefonu, co dělat. Zatím rozhodně nemám důvod měnit.
jaj
Já bych tedy určitě neměnila, ani moje maminka.Výborně trhá a udělala jí protézu, se kterou je velmi spokojena.• • •
jaj
Měla jsem zánět v předním zubu,který se musel dlouho léčit,paní doktorka měla velkou trpělivost,aby ho zachránila.Tam, co jsem chodila dříve by mi ho jistě vytrhli.Je perfektně spravený a jsem moc spokojená.Byla jsem v ordinaci tak často, že můžu s jistotou říci, že paní doktorka žádné problémy nemá, je to nesmysl/ to je reakce na noru/. Sestru zde neřeším.• • •