MUDr. Eleonora Tormová

Praktický lékař pro děti a dorost

Dukelských hrdinů 76, Hlubočky 78361

Praktický lékař pro děti a dorost

Velká Dlážka 5, Přerov 75002

Při každoroční prohlídce kvůli práci

Doktorka- Pošlu vás na odběry.
    Já- A bude i moč? Já mám problém s odběrem ranní moči. Vždycky se z toho smradu nadavuju a skoro se i pozvracím. Nepomůže ani zadržet dech.
    Doktorka- Ne, moč nebude. Jenom krev.

Další den na poliklinice
    Sestra na příjmu- Tady máte kelímek na moč.
    Já- Ale doktorka řekla, že stačí krev.
    Sestra- V žádance je napsaná i moč.

• jiné místo Jiný  •

• V

S paní doktorkou nemám vůbec dobré zkušenosti! Pokaždé,když jsem se dostavila na ''středisko'' paní doktorka nebyla přítomna,pokud ano čekala jsem nejméně 2 hodiny než ošetří 3 pacienty,které brala přednostně...Paní doktorka nebyla ani schopna odebrat krev,vybrat zkumavku,zajistit škrtidlo,po 3 tím nepovedeném vpichu,mě raději s akutním zánětem žlučníku poslala na odběry přes celé město a pak zase zpět k ní,kde mi napsala pouze analgetika. Ordinační doba (3 různé) 2 hodiny denně,2 krát v týdnu - půl roku jsem se snažila dostat k paní doktorce,pokaždé tam nebyla či z osobních důvodů zavřeno. Potvrzení na autoškolu či do zaměstnání maximálně předražené- u jiných lékařů si účtují třetinu. (500 Kč za razítko a podpis pro studenta mi rozhodně nepřijde zcela normální.) Po půl roce co jsem MUDr. Tormovou ani jednou nezastihla,jsem si vyřídila nového lékaře který bude v ordinaci denně a ne 2x týdně, šla jsem zanést papír od nového lékaře za MUDr. Tormovou a na dveřích napsáno velkým písmem ORDINACE ZRUŠENA! Paní doktorka nebere telefony a neodpovídá na emaily. Mou kartu do teď hledám u lékařů po Přerově- doktor,kterému prý předala mou kartu o ničem neví.... Za mě bohužel NIKDY VÍCE!

• Praktický lékař pro děti a dorost  •

Paní doktorka je silným odpůrcem antibiotik, raději riskne možné komplikace zdravotního stavu pacienta předepsáním množství různých kapek a prášků s tím, že se tělo s nemocí časem "popere samo". Připadá mi, jako by ani nepřemýšlela nad tím, co pacientovi je, a jen pro jistotu systematicky předepisovala hromady léků na plno různých věcí, které pacient ani nemá. Už mě tam neuvidí.

Paní doktorka je velmi výborná. Zkušená lékařka. Okamžitě Vám nenacpe antibiotika, kterými jsme zahlceni. Na angínu je nám dala ale vždy bez váhání. Ty pomluvy nejsou pravdivé. Příjemný je i způsob přírodní léčby.

Také bych chtěla říct, že ti, kteří ji kritizují, nemají odvahu se ani podepsat.

• Na Dlážku chodím už od malička a jsem velmi spokojená

Je to velice dobrý paní doktorka.Včera jsem u ní byla hned mi zjistila anginu a napsala antibiotika.

Po převzetí ordinace po předchozí lékařce jsme byli zvědaví, jaká bude tato
    paní doktorka a velice příjemně nás překvapila. Ochotná, příjemná, nepíše zbytečně ATB,
    spíš pátrá po příčině, posílá na odborná vyšetření, pokud se jí něco nelíbí.
    Hodně komunikuje, ptá se a zajímá se o potíže dítěte. Jsem moc spokojená.