Strážovská 1247, Kyjov 697 01
Milena Marková
Jsem diabetička a tato lékařka mi v r.2012 operovala šedý zákal.Měla jsem přijet v 8hod. ráno.Byla jsem tam,ovšem na sál mě vzali jako poslední v 11.30 a z operačního sálu jsem odcházela v 15.30!Hned po operaci mi tato lékařka řekla,že musím druhý den přijet opět do Kyjova.Nadávala už během operace.Přijela jsem druhý den,a tak mě tam manžel vozil po 2 týdnech půl roku.Oko bylo neustále zamlžené.čemuž lékařka nevěřila,prý podle papírů vidím dobře!!!Po půl roce konečně uviděla,že já nevidím dobře.Laserem mi čočku rozstřelovala.Teď,po 14 letech jedu na reoperaci do Gemini ve Zlíně.Prostěě mi operaci neudělala dobře a ještě se divila,proč nejsem spokojená,ale já jsem neměla důvod být spokojená.
• Nemocnice Kyjov • Jiný •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
hedvika.kiskova
Vynikající oční lékařka s lidským přístupem k pacientům.
Velmi dobrá lékařka. Loni zachránila mé 5-ti leté dceři oko. Ihned poznala, že se jedná o pásový opar, i když nám neochotný pan doktor na pohotovosti-doktor z infekčního oddělení-tvrdil, že se jedná o zánět.
Je to skvělá doktorka, má profesionální přístup, je pečlivá a ochotná. Jsem s ní velice spokojena, výborně mi poradila i s výběrem brýlí a čoček. Je poznat, že její znalosti jsou na vysoké úrovni a nebála bych se k ní jí na jakýkoliv zákrok. Je prostě profesionál na svém místě.
Doporučuji, profesionální přístup, dobrá komunikace s pacientem.
Váš účet byl odstraněn
Moc příjemná a milá doktorka, která dle všeho rozumí své práci.