Urolog Více

Klatovy 1 adresa

Lékařskou fakultu v Plzni jsem ukončil v roce 1995 a nastoupil na špičkovou okresní urologii pod vedením tehdá primáře Šáry. V roce 2003 po personálním rozpadu urologického oddělení v Klatovech jsem po druhé atestaci nastoupil na místo vedoucího lékaře na ambulancích Urologické kliniky FN Plzeň do a zde působil až do podzimu 2024. Koncem roku 2024 po ročních přípravách jsme otevřeli Lékařský dům U 7 koulí v Klatovech a začali urologickou ambulancí, kde kromě mne jako kmenového lékaře vypomáhají moje kolegyně z urologické kliniky a poskytujeme základní i nadstandardní zvyklé urologické služby pacientům Klatovska, Plzně jihu, ale i Plzně a okolí.
  • urologie

Ultrazvuk prostaty

+1 služba

Jak fungují ceny?

Umístění: Lékařský dům U 7 koulí Běžný termín

Vynikající přístup pana doktora i sestřičky, oba dva jsou velmi milí a ochotní. Nikdy mě nenapadlo, že bych se mohl na urologii cítit tak uvolněně.

Umístění: Lékařský dům U 7 koulí Běžný termín

Nevěřil bych, že je možné cítit se na urologii komfortně. Po návštěvě pana doktora Mrkose v jeho ambulanci U 7 koulí ale mohu s čistým svědomím říct, že to možné je. MUDr. Mrkos spolu s jeho zdravotní sestřičkou K. Kupčíkovou vytvořili opravdu příjemné prostředí, ve kterém je prostor i pro humor. Oba jsou velmi profesionální a vřelí, a tak ostych jde úplně stranou. Nikdy jsem se s tak vstřícným přístupem nesetkal, a proto se zde o tuto nevídaně milou zkušenost dělím.

MUDr. Dušan Mrkos

Děkujeme za Váš postřeh a snažíme se, aby naší pacienti se u nás cítili dobře, i když je přivádí zdravotní starosti.

Umístění: Lékařský dům U 7 koulí ultrazvuk

Naprosto skvělý Pan doktor, vše vysvětlí, velice příjemné a hlavně lidské jednání. Se sestřičkou tvoří parádní tým. Byl jsem u něj kdysi i se synem a i tehdy super přístup. Za mně mohu vřele doporučit.

Umístění: Lékařský dům U 7 koulí Běžný termín

Dnes první návštěva u pana doktora Dušana Mrkose. Vše bylo luxusní. Jednání paní sestřičky vřelé a pan doktor profesionál, který vše vysvětlí. Hlavně oceňuji lidský přístup. Jsem velice vděčný, že si mě vzal do péče. Děkuji.

MUDr. Dušan Mrkos

Děkujeme za Váš názor. Naší snahou je nabídnout péči a naše služby i s lidskou tváří :-)

Umístění: jiné místo Jiný

Navštívili jsme s manželem ordinaci pana doktora v Klatovech. Nemáme nic co nechválíme. Prostory, komunikace, jednání sestřičky a p. doktora, atd ..Kdyby to tak vypadalo ve všech lékařských zařízeních, byl by to pro pacienty " ráj na zemi" v oblasti péče o zdraví. A to vůbec nepřeháníme, ale cítíme to tak.

Musíme upřímně konstatovat

B
Umístění: Lékařský dům U 7 koulí Jiný

Úžasný pan doktor, přátelský, upovídaný, navozuje pohodovou přátelskou atmosféru, že si člověk ani neuvědomí, že tam je se staženýma trenkama :)
A ještě udělá bonusové vyšetření, když už tam člověk je...

B
Umístění: Lékařský dům U 7 koulí biopsie prostaty

Urologii v Plzni jsem navštívil vzhledem k mým dlouhodobě vysokým hodnotám tzv.PSA v krvi.Dříve jsem z tohoto důvodu absolvoval 2 krát biopsii s výsledkem negativním.Dověděl jsem se o možnosti fůzní biopsie,která se provádí právě zde.Proto jsem kontaktoval Mudr.Mrkose a od prvního kontaktu jsem tušil,že jsem v dobrých rukou.Vše probíhalo jako "na drátkách".Komunikace,termíny, vyšetření, nakonec i přesně stanovená diagnóza a k tomu vždy nezbytný☺!Proto si tohoto Pana doktora vážím a mohu všem potřebným doporučit.