- urologie
Zobrazit ostatní profily urologů v okolí7 názor pacienta
Josef Č.
Vynikající přístup pana doktora i sestřičky, oba dva jsou velmi milí a ochotní. Nikdy mě nenapadlo, že bych se mohl na urologii cítit tak uvolněně.
Vladimír
Nevěřil bych, že je možné cítit se na urologii komfortně. Po návštěvě pana doktora Mrkose v jeho ambulanci U 7 koulí ale mohu s čistým svědomím říct, že to možné je. MUDr. Mrkos spolu s jeho zdravotní sestřičkou K. Kupčíkovou vytvořili opravdu příjemné prostředí, ve kterém je prostor i pro humor. Oba jsou velmi profesionální a vřelí, a tak ostych jde úplně stranou. Nikdy jsem se s tak vstřícným přístupem nesetkal, a proto se zde o tuto nevídaně milou zkušenost dělím.
Kocourek Václav
Naprosto skvělý Pan doktor, vše vysvětlí, velice příjemné a hlavně lidské jednání. Se sestřičkou tvoří parádní tým. Byl jsem u něj kdysi i se synem a i tehdy super přístup. Za mně mohu vřele doporučit.
Pavel Hlaváč
Dnes první návštěva u pana doktora Dušana Mrkose. Vše bylo luxusní. Jednání paní sestřičky vřelé a pan doktor profesionál, který vše vysvětlí. Hlavně oceňuji lidský přístup. Jsem velice vděčný, že si mě vzal do péče. Děkuji.
J+J
Navštívili jsme s manželem ordinaci pana doktora v Klatovech. Nemáme nic co nechválíme. Prostory, komunikace, jednání sestřičky a p. doktora, atd ..Kdyby to tak vypadalo ve všech lékařských zařízeních, byl by to pro pacienty " ráj na zemi" v oblasti péče o zdraví. A to vůbec nepřeháníme, ale cítíme to tak.
Musíme upřímně konstatovat
Bst
Úžasný pan doktor, přátelský, upovídaný, navozuje pohodovou přátelskou atmosféru, že si člověk ani neuvědomí, že tam je se staženýma trenkama :)
A ještě udělá bonusové vyšetření, když už tam člověk je...
budis.josef
Urologii v Plzni jsem navštívil vzhledem k mým dlouhodobě vysokým hodnotám tzv.PSA v krvi.Dříve jsem z tohoto důvodu absolvoval 2 krát biopsii s výsledkem negativním.Dověděl jsem se o možnosti fůzní biopsie,která se provádí právě zde.Proto jsem kontaktoval Mudr.Mrkose a od prvního kontaktu jsem tušil,že jsem v dobrých rukou.Vše probíhalo jako "na drátkách".Komunikace,termíny, vyšetření, nakonec i přesně stanovená diagnóza a k tomu vždy nezbytný☺!Proto si tohoto Pana doktora vážím a mohu všem potřebným doporučit.