- Gastroenterologie
Nám. Národních hrdinů 769/2, Olomouc 779 00
Lenka D.
Pan doktor je velmi milý, ochotný a vstřícný. Jeho sestřičky taktéž. Vyšetření byla šetrná a pan doktor pak vše podrobně vysvětlil.Děkuji za profesionální přístup ke mně i k mojí mamince. Obě jsme byly spokojené a pana doktora doporučujeme.
Hana M.
Plánované vyšetření jsem musela z důvodu jiné nemoci odložit. Sestřičky mi ihned telefonicky ochotně nabídly jiné možné termíny, které byly ještě výhledově k dispozici. K samotnému vyšetření - pan doktor byl opravdový profesionál. Vše vysvětlil, byl pečlivý a příjemný. Neměla jsem pocit, že jsem jen další pacientka v pořadí, bral mé obavy vážně. Celkově skvělý přístup, jak pana doktora, tak i jeho sestřiček! Děkuji vám !!!
Denisa
Pan doktor je velice vstřícný a vždy se snaží pacientům pomoci. Vše vysvětlí a je to opravdu skvělý doktor, který má starost o své pacienty. Velice pana doktora doporučuji.
Mojžíšová
Velice ráda píšu pochvalnou recenzi na tuto ordinaci. Čas vyšetření super . Na kolik jste objednání,v tolik jste na řadě.
Sestřičky, vstřícné,ochotně a lidské s úsměvem na tváři.
Pak doktor ochotný,milý se zájmem o pacienta. Rád vyslechne a poradí.Jsem objednaná na kolonoskopií. U toho lékaře nemám žádnou obavu ,jeho přístup mluví za vše.
Tato ordinace si 5 hvězdiček určitě zaslouží. Tímto děkuji a ráda u vás zůstávám .• SPEA Olomouc, s.r.o. • Jiný •
J M
Pan doktor je velice vstřícný a ochotný člověk je velmi důsledný byla jsem u něho na vyšetření a hodně mi pomohl je to opravdu profesionál a velice pěkně jedná i komunikuje s lidmi mohu jen doporučit je to opravdu skvělý lékař
Jana
K tomuto doktorovi jsem šla na doporučení. Co se odborné stránky týče, tak nějak asi udělal, co měl. Ovšem způsob, kterým semnou od začátku komunikoval byl mírně řečeno nadřazený. Neprofesionální. Byla jsem úplně zničená. Do ordinace jsem přišla vyčerpaná a bolavá, protože jsem 14 dní prozvracela a měla fakt problémy. Tohle jednání mi bylo opravdu nepříjemné . Takový lidi by s lidma dělat neměli. Už vůbec ne s nemocnýma, kteří jsou slabí a nemají na tohle jednání čas, chuť, ani náladu… Naštěstí v dnešní době člověk může jít i jinam, tohle byl opravdu nic moc zážitek. Samotný vyšetření bylo daleko příjemnější, než komunikace s doktorem. Sestry byly skvělé.
AS
Opravdu člověk na správném místě. Neskutečně vřelý přístup, vyšetření opravdu podrobné a vše detailně vysvětleno. Pana doktora mohu jedině doporučit!
Petra
Nejlepši lékař u jakého jsem kdy byla,lidský přistup,vše vysvětleno,žádné čekaní tuto ordinaci doporučuji i sestřičky přijemné vše velice profesionální
T
Tereza H
Pan doktor Přidal je velice vstřícný a ochotný. Udělá si čas na vysvětlení. Cením si nejen odborných rad, ale také lidskosti. Mohu určitě doporučit.
Jan D
Pan doktor Přidal se o mě už několik let stará.
Snažil si mi moc pomoci, přijal mě vždy i v akutních stavech, posílal léky a e-recepty. Vždy byl pečlivý, důsledný a vše vysvětlil.
Vyšetření střev i žaludku bylo vždy úpně super, citlivé, můžete si říct, že bolí a chcete upustit vzduch nebo couvnout atd. Z mého pohledu naprostá špička. Hlavně se stále vzdělává a sleduje aktuální "trendy". Dokonce jsme zkoušeli i nějaké nové doplňky stravy, co nosili obchoďáci.
Když nešlo dál, doporučil operaci. Vše dopadlo super a já zůstávám spokojený v jeho péči.• SPEA Olomouc, s.r.o. • Jiný •