COOPERMED - Moderní praktické lékařství

Naším konceptem je moderní všeobecné praktické lékařství, kdy praktický lékař je Vaším průvodcem ve stále spletitějším systému čerpání zdravotní péče.

Coopermed s.r.o.

Slovanská 22, Šumperk 787 01

• I

Úžasně vstřícný, milý, empatický, velký dík, že jste a pomáháte. Moc Vám za vše, co děláte děkuji.

• jiné místo Jiný  •

• R

• Coopermed s.r.o. Běžná preventivní a léčebná péče, posudková a administrativní činnost v rámci oboru všeobecné praktické lékařství  •

Skvělý přístup jak pana doktora, zajištění potřebných odborných vyšetření, následné podrobné vysvětlení výsledků a doporučení dalšího postupu léčby.

• I

Dobrý den, vynikající lékař, velmi vstřícný k pacientům. Zachránil mi život, díky němu jsem pořád tady... Moc děkuji za jeho osobní péči.

• Coopermed s.r.o. Pracovně lékařské služby  •

• Pan doktor je velmi milý, chápavý a hodný. Je to opravdový odborník, který si ví rady a nestřílí diagnózy od pasu. Stejně tak i jeho sestřička je vždy hodná a vstřícná. Mohu vřele doporučit.

Protipól ke starým, protivným a nevstřícným doktorům a doktorkám. Pan doktor Bednář je milý, ochotný a hlavně si každého vyslechne. Zbytečně nepředepisuje hromadu léků a nedělá tak z pacientů především zákazníky farmaceutických společností, ale snaží se najít tu nejvhodnější kombinaci, aby zbytečně pacienta nevystavoval vedlejším a nežádoucím účinkům. Mám s panem doktorem již pozitivní zkušenost z nemocnice v Šumperku a jsem rád, že má vlastní ordinaci. Určitě mohu jen a jen doporučit a držím panu doktorovi palce!

Moje zkušenost s panem doktorem je velmi dobrá. Vstřícný přístup, profesionalita a ochota vše vysvětlit - to vše jsou důvody, proč jej můžu všem doporučit.