třída Svobody 1067/32, Olomouc 779 00
Dana
Chodíme k paní doktorce deset let, děti jsou až na nějaké virózy zdravé, byla vždy milá, vstřícná, stejně tak sestřička. Bohužel jsme narazili na problém ohledně očkování. Dcera měla dost neobvyklou reakci, říkala jsem to paní doktorce několikrát, zlehčovala to, popírala, že to bylo po očkování.. nenahlásila to. Teď po pěti letech jsme měli mít přeočkování, odmítla jsem. Vyhodila nás z ordinace s tím, že takové děti tam nechtějí a máme si okamžitě hledat někoho jiného a ať jsme rádi, že nás nenahlásí na hygienu. Přes očkování u ní nejede vlak a je jí jedno reakce dítěte.. našli jsme hned díky bohu vstřícného pediatra, který řekl, že by ji už naočkoval, že to vidí jako riziko.. podám stížnost na lékařskou komoru za neprofesionální jednání
• Poliklinika Olomouc s.r.o. • Jiný •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Ž
Ž.M.
I diky paní doktorce se mi podařilo kojit paní doktorka neřeší nějaké tabulky a přibírání! Pro ni je každé dítě individuální osobnost. Její pristup je super
• Poliklinika Olomouc s.r.o. • Jiný •
Vlastík Holčák
špičkový, vstřícný, vždy ochotný dětský lékař s naprosto úžasným pohledem na věc a schopností léčit už svým přístupem :o) jen škoda, že je takových lékařů málo. Děkujeme, paní doktorko. Holčákovi
• Poliklinika Olomouc s.r.o. • •
Zuzana
K pani doktorce jsem chodila jako dite a tak jsem nevahala s vyberem pro sveho syna. je nejlepsi. sestricku jsem mela dokonce i v jeslickach za tetu :-)
Hana
Paní doktorka je na můj vkus příliš hlučná a skáče v jednom kuse do řeči, ale lékařka je velice dobrá a její přístup k dětem je skvělý. To samé u sestřičky, rozhodně nebudu lékaře měnit.
Petra D.
Užasný přístup paní doktorky a sestřičky . Důvěra a naprostá spokojenost .Neměnila bych .Doporučuji Petra
kkattty
Byla jsem z paní doktorky velmi nadsená, bohuzel nyní názor uz nesdílím.Ztratila jsem k paní doktorce duveru a to je dosti dulezite.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Váš účet byl odstraněn
Bohužel nesdílím nadšení. Paní doktorka je, promiňte mi to, ze staré školy. Prosím, ať se na můj názor nikdo nezlobí. Mnohdy při jednání s ní mám pocit, že zlehčuje situaci, mám pocit, že ze mě dělá přecitlivělou matku, necítím se dobře a je-li to možné, s problémy jako např. ORL záněty svých dětí, obcházím ji a mířím rovnou ke specialistovi. Už se stalo, že co u specialisty je rudý krk, u ní je zdravé dítě. Také bývá výřečná a je dost hlučná. Hodnotím neutrálně jak její profesionální tak lidský přístup. Nekritizuji, vážím si jí, ale 100% spokojená rozhodně nejsem. Katka
Mgr. Jana Nováková
Paní doktorka Pínová je nejen vynikající lékařka, ale i člověk. Byli jsme s malým synem v zahraničí a měli jsme zdravotní problém, napsala jsem jí sms a ona okamžitě zavolala a poradila. Stejně tak hodnotíme i její sestřičku. Jana Nováková
Pavla
K paní doktorce chodím už od svého narození a když se mi narodil syn neváhala jsem s výběrem pediatra.Naprostá spokojenost,vstřícná,milá,poradí,pomůže no nemám co vytknout stejně tak i k sestřičce :-)