Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíCeník
Ž.M.
I diky paní doktorce se mi podařilo kojit paní doktorka neřeší nějaké tabulky a přibírání! Pro ni je každé dítě individuální osobnost. Její pristup je super
Vlastík Holčák
Ověření e-mailu
špičkový, vstřícný, vždy ochotný dětský lékař s naprosto úžasným pohledem na věc a schopností léčit už svým přístupem :o) jen škoda, že je takových lékařů málo. Děkujeme, paní doktorko. Holčákovi
Zuzana
Ověření e-mailu
K pani doktorce jsem chodila jako dite a tak jsem nevahala s vyberem pro sveho syna. je nejlepsi. sestricku jsem mela dokonce i v jeslickach za tetu :-)
Hana
Ověření e-mailu
Paní doktorka je na můj vkus příliš hlučná a skáče v jednom kuse do řeči, ale lékařka je velice dobrá a její přístup k dětem je skvělý. To samé u sestřičky, rozhodně nebudu lékaře měnit.
Petra D.
Ověření e-mailu
Užasný přístup paní doktorky a sestřičky . Důvěra a naprostá spokojenost .Neměnila bych .Doporučuji Petra
kkattty
Ověření e-mailu
Byla jsem z paní doktorky velmi nadsená, bohuzel nyní názor uz nesdílím.Ztratila jsem k paní doktorce duveru a to je dosti dulezite.
Váš účet byl odstraněn
Ověření e-mailu
Bohužel nesdílím nadšení. Paní doktorka je, promiňte mi to, ze staré školy. Prosím, ať se na můj názor nikdo nezlobí. Mnohdy při jednání s ní mám pocit, že zlehčuje situaci, mám pocit, že ze mě dělá přecitlivělou matku, necítím se dobře a je-li to možné, s problémy jako např. ORL záněty svých dětí, obcházím ji a mířím rovnou ke specialistovi. Už se stalo, že co u specialisty je rudý krk, u ní je zdravé dítě. Také bývá výřečná a je dost hlučná. Hodnotím neutrálně jak její profesionální tak lidský přístup. Nekritizuji, vážím si jí, ale 100% spokojená rozhodně nejsem. Katka
Mgr. Jana Nováková
Ověření e-mailu
Paní doktorka Pínová je nejen vynikající lékařka, ale i člověk. Byli jsme s malým synem v zahraničí a měli jsme zdravotní problém, napsala jsem jí sms a ona okamžitě zavolala a poradila. Stejně tak hodnotíme i její sestřičku. Jana Nováková
Pavla
Ověření e-mailu
K paní doktorce chodím už od svého narození a když se mi narodil syn neváhala jsem s výběrem pediatra.Naprostá spokojenost,vstřícná,milá,poradí,pomůže no nemám co vytknout stejně tak i k sestřičce :-)
Pavla M.
Ověření e-mailu
K paní doktorce jsem začala chodit s dětmi už před jedenadvaceti lety, když se mi před třemi roky narodila další dcera, tak jsem ani neuvažovala o hledání jiného pediatra. V současné době k ní chodím s mými dvěma dcerami a jsem maximálně spokojená. Paní doktorka je velmi milá, příjemná, ochotná a velmi zkušená, stejně tak jako sestřička.