MUDr. Dagmar Honová

Praktický lékař Více

Uherské Hradiště 1 adresa

Ordinace pro děti a dorost

Husova 583, Uherské Hradiště

• T

Paní doktorka je arogantní a nepříjemná. Na vše předepisuje jeden a ten stejný sirup. Krev dětem snad nikdy nevzala. Na jakékoliv dotazy reaguje velmi neprijemně a podrazdene.

• Ordinace pro děti a dorost Jiný  •

Naprostá katastrofa, nepříjemná, arogantní, na dceru se sotva podívala…nechápu, jak takový člověk může pracovat s dětmi.

• Ordinace pro děti a dorost Jiný  •

• T

Katastrofální způsob komunikace! Paní doktorka je náladová a velmi popudlivá bez jakékoliv ochoty i jen stručně vysvětlit diagnózu. Na otázky reaguje obracením očí a arogantním odsekáváním a to při každé návštěvě. Patrně považuje všechny informacechtivé maminky za nesvéprávné. Odcházíme!

• A

Dneska jsem byla docela v šoku, když jsem položila dotaz ohledně mototiky syna a ten obličej a lavina slov mě ohromila. Nejsem pediatr a pro své dítko chci to nejlepší, ale jednání paní doktorky mě vytočilo. Ač dospělá, přišla jsem si jako školáček před tabulí. Nepochybuji o kvalitách paní doktorky, ale trochu lidskosti a milejšího přístupu by opravdu neškodilo. Snaha lékařky léčit vše sama je obdivuhodná. S tečícím očičkem jsme tam byli čtyřikrát:-)

NEDOPORUČUJI , velmi nepříjemná, náladová a bohužel i mstivá lékařka i sestra, jsem ráda , že jsem měla možnost odejít ....

Paní doktorka ke mně byla hodná, když jsem byla hodně malinká, ale potom? Když jsem měla campylobacter, tak řekla, že bolesti břicha simluju a napsala mi kapky na žaludek. Když mi nepomohly a šla jsem k ní znovu, napsala mi jich dvě balení. Tak mě mamka raději vzala do nemocnice. Nepoznala, že jsem měla infekční mononukleózu. Přitom moje nynější obvodní doktroka říká, že z krevního obrazu je to úplně jasné. Taky nepoznala, že mám zápal plic a černý kašel. Zároveň! Řekla, že je to dobré a napsala mi Ambrosan. Zápal plic mi nakonec zjistila jiná lékařka, když už byl přechozený. Mimochodem můj přítel k ní v dětství taky chodil a díky jejímu zanedbání trpí od pěti let silnou cukrovkou. Dost se divím těm, co jsou s ní spokojení. Bojím se, abyste se nespálili jako většina.

• V

Když má paní doktorka den je nadprůměrnou ve svých řadách. Bohužel je opravdu dosti náladová,popudlivá a její naposled provedený nerudný obličej by odradil i silnou náturu.Co mi však vadí mnohem víc tak je to její nepružnost v jednání.Pokud za ní přijdu s dětmi vícekrát za rok se stejnou nemocí,píše jim dokola stále to samé a dětem to zjevně nepomáhá.Několikrát jsem ji na tento fakt o častém opakování nemoci upozornil,však nikdy nereagovala.Neležím doma s rukama v klíně,ale sám hledám nové cesty pro zdraví mojich dětí,byť jsem se setkal s její negativní reakcí,nepolevím.Svým chováním si dosti škodí,má rozhodně na víc.

• Paní doktorka je náladová, jednou se na mě hodně okřikla, což jsem teda váhala, zůstat x odejít. S péčí ale spokojená jsem, co jsme měli problém, tak ho vyléčila. Chodila jsem k ní v dětství, údajně tak náladová nebyla. Lidské to je, ale měla by se víc dokázat ovládat.

• Lepší dětskou doktorku jsem si ani nemohl přát.

• Nedoporučuji. Paní doktorka spoustu věcí zanedbá. Například mně celý život tvrdila, jak mám krásně rovné záda. V patnácti letech jsem pak šla s bolestmi na ortopedii kde se zhrozili. Ortoped doslova řekl, že jestli paní Honová neviděla tu skoliózu, tak je "úplně blbá." Samozřejmě že na léčení už bylo pozdě...
    Jinak ale nesouhlasím s tím, že by byla náladová. Ke mně se vždy chovala velmi vstřícně a prohlídky byly v pohodě.