Dbejte o své zdraví
Zůstaňte doma a vyberte online konzultaci pro zahájení nebo pokračování léčby. Pokud to potřebujete, můžete si také objednat návštěvu v ordinaci.
Zobrazit ostatní profily psychologů v okolíZkušenosti
Soňa 13
Co se tady lidi napadáte za to žemá každý svůj názor,to opravdu nechápu.Každý má slékařem svoje zkušenosti někdo pozitivní někdo negativní.Já máms dr. Dokoupilovou dobrou zkušenost,ale ta čekací doba je fakt katastrofa.
Nechápu na co se tam teda objednává když tam člověk čeká půl dne.A komu to nevadí tak nemá asi co dělat.Já tohle nesnáším mám malé děti takže se nerada zdržuji.A jak jsem již psala dr. je v pohodě
Nina
Dobrý den, člověk by si měl vážit všech kteří umí naslouchat bolesti druhého. Ano paní psycholožka umí nasluchat a na konzultaci má člověk pocit bezpečí a klidu. Někdy ale člověk očekává řešení a když dlouho nepřichází je zklamaný ze sebe že selhal. Terapie mě navedla na cestu, zda bude správno se uvidí časem
Mě se stýská taky...
Nemám s kým srovnávat ale je nej.Dokáže naslouchat,pochopí problém a opravdu pomoct...docela se mi stýská.
Když někdo nesouhlasí s kladným hodnocením, tak proč jen klikne ,,nesouhlasím,,. Proč nenapíše svůj názor? Já už píšu podruhé (nevím,zda mohu),ale vřele doporučuji hezkou a příjemnou p.Mgr.Dokoupilovou. Klidně se i podepíšu : Zdeněk Michálek ,F-M
Nejlepší a navíc velmi hezká p.doktorka. Chodil jsem k ní asi dva roky. První rok, že jsem musel, další rok, že jsem chtěl. Je velmi příjemná, naslouchající (ale to by měli být všichni psychologové, že ), no prostě super. Asi se k ní zase objednám.
Extra super psycholog!
Stýská se mi...
ať žije milion let!
Tato Pani doktorka mi hodne pomohla_!!!...moc ji dekuji...az zije STO NADHERNYCH LET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Informace o zkušenostech nejsou k dispozici
Tento specialista ještě nepřidával žádné informace o svých zkušenostech.