Karlov 1, Prostějov 79601
Jeden z mnoha
Naprostá spokojenost. Profesionální přístup. Viděli jsme se po 5ti letech a nemůžu si stěžovat. Nevím na co si ostatní stěžují. Rozebrali mnoho problémů a hodně mi pomohla už jenom při návštěvě. Za mě určitě jo. I sestřička ke super
Jsem moc spokojená, jak s paní doktorkou, tak se sestřičkou. Paní doktorka zvolila vhodné léky k mé diagnóze, které mi pomáhají. Doporučuji !
LH
Tato doktorka mi pomohla zase hodně když jsem měl v pubertě hlasy. Po léčbě mně v děctví podržela.
Váš účet byl odstraněn
Tato paní doktorka mi pomáhala dobře když jsem byl malé dítě. Vděčím jí za to že mi pomohla když jsem měl hlasy. Tedy ve 13-ti letech.
Lidi,
kdo z vás by se nacházel před stavem zhroucení,nechoďte na psychiatrii!
Namísto toho,aby přiznali diagnozu zhroucení většinou v kombinaci s latentní
tetanií,shledají na vás takové diagnozy,které jedna vylučuje druhou,ovšem lékařskou zprávu,na kterou máte ze zákona právo, vám nevydají,takže vám de facto
znemožní možnost jakékoliv obrany.Namísto toho vás začlení mezi vrahounky a za odměnu
vám dovolí je obsluhovat a učiní si z vás levnou pracovní sílu.Takže když se
vám podaří dostat se ven s těžkou neurozou,těžkými poruchami spánku,vyčerpané
v barvě šedozeleného odstínu "vynahradí" vám to v lepším případě důchodem,ze
kterého jste nuceni léta žít v existenční nejistotě.Tím to ovšem nekončí,neboť základní
klientela z tohoto "léčebného pobytu" si vás najde a končí to tak,že vás
napadají na ulici,neustále se kolem vás motají a většinou při tom inkasujete
ranu do hlavy a ke všemu do všeho tohoto dění zapojí okolí,které jim činorodě
napomáhá.A nic nezmůžete,takže si dovolím alespoň ten luxus,, vyjádřit svůj
názor a doufat,že nebude vymazán a možná i někomu třeba napomůže se v
takové situaci zorientovat,nebo alespoň jeho blízkým.
Paní doktorka jistě promine,ale právě její klientky mi činí to,co jsem popsala.
člověk Homo sapiens.• • •
Doporučuji Dr.B.Svobodové absolvovat alespoň 1/2roční stáž v psych.léčebně,aby si to tam obhlédla a věděla kam a do čeho posílá zhroucenou pacientku v tetanickýck úzkostech a bolestech.
Vyhodnocení tohoto názoru ponechávám na ní.
bývalá pacientka• • •
Paní dotorku vůbec nedoporučuji.Byla jsem v zoufalé situaci a potřebovala jsem ošetřit,neboť moje lékařka byla na delší dovolené a odmítla mě ošetřit, s tím, že si mám jít, tam kam patřím.U psychiatra mi připadá tento postoj naprosto neprofesionální, ani se nedivím, že má prázdnou čekárnu, zatímco u jiných lékařů na stejném poschodí jsou fronty.Nakonec mi pomohli na psychiatrické ambulanci fakultní nemocnice Olomouc, kde jsou lékaři nonstop, jak na telefonu,tak i v ambulanci.Kdyby za ní přišel člověk se sebevražednými sklony, tak nevím, nevím...podle mě takový lékař nemá na svém místě co dělat!!!!
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Tahle paní doktorka mi nakonec pomohla nejvíc, i když jsem původně marodil s něčím úplně jiným. Jednoznačně doktor, u kterého je práce posláním. A k těm kritickým ohlasům - berte v potaz, že lékař není všemocný a největší díl cesty k uzdravení je v rukou samotného pacienta. Ne všechno, co vám doktor bude říkat, se vám bude líbit. Moudrý člověk však ví, že i velmi hořká medicína může mít silné ozdravné účinky.
Paní doktorce velký dík za pomoc! :))• • •
W
WWWW
SCHOPNÁ A INTELIGENTNÍ LÉKAŘKA S DOBRÝM PŘÍSTUPEM K PACIENTUM
B
bývalá pacientka
Bez zájmu myslím toho profesního vyřizuje si telefony a přitom ordinuje aby se opět zeptala na vaše potíže, načež doporučí větší péči rodiny . Brrr.....
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní