Odhadovaná doba odpovědi:
V psychoterapii se věnuji dospělým, vycházím z principů kognitivně behaviorální terapie. Již třetím rokem se v tomto směru vzdělávám pod vedením Institutu kognitivně behaviorální terapie. Dále působím jak psycholog v pedagogicko-psychologické poradně, kde se věnuji především dětem se specifickými poruchami učení.
STORNO: zrušení schůzky je možné 24h předem, pokud nedorazíte a schůzku předem nezrušíte, je nutné zaplatit 100% storno poplatek
O mně
Konzultace online
Psychologické konzultace
Psychologické poradenství
1 000 Kč -
Recenze pacientů jsou pro nás důležité. Specialisté nemají možnost zaplatit za odstranění nebo změnu recenze pacienta.
Další informace.
Další informace o názorech
Soukupová
Snaha o porozumění vyslechnout a pomoct řešit daný problém děkuji
Pavla
Paní psycholožka je velmi empatická, vřelá a lidská.Nebála jsem se jí se vším svěřit a tímto se mi ulevilo, že mě nikdo nesoudí.Každé setkání mi pomáhá
I
Iva
Doporučuji, cítím velkou úlevu. Sezení bylo uvolněné a nedělalo mi problém se otevřít.
L.
Velmi sympatická, lidská a pozitivní psycholožka.
• Psychologické konzultace Barbora Šmídová • •
Magda
Paní psycholožka je velmi empatická, vřelá a hlavně lidská. Již po chvilce jsem cítila, že se mohu svěřit s čímkoliv, beze strachu z toho, že budu souzena, a společně jsme pak hledaly řešení na míru mně a mým potížím. Setkání mi moc pomohla, rozhodně doporučuji.
• Psychologické konzultace Barbora Šmídová • •