Augustín Marek
Oční ambulance

Palackého 259, Blovice 33601

Způsoby platby (soukromé návštěvy)

• Na teto adrese lékař přijímá pacienty na pojišťovnu

• O

OR

Návštěva pana doktora Augustína se bohužel pokaždé mění v určitý „kvest“. Už samotné objednání je problematické. Pokud člověk přijde s akutním problémem, odpověď je téměř vždy: „Přijďte zítra ráno.“

Dnes jsem přišla požádat o pomoc a potřebovala jsem pouze vystavit recept. Ordinace i čekárna byly úplně prázdné a do konce pracovní doby zbývalo ještě několik hodin. Přesto mi pan doktor řekl, abych přišla zítra v 8 hodin ráno.

Naštěstí byl v klinice můj praktický lékař – skvělý doktor i člověk – který mi během několika minut ochotně pomohl a recept vystavil.

Za několik let jsem se s podobným přístupem pana doktora setkala opakovaně. Působí na mě velmi lhostejně a arogantně. Člověk má neustále pocit, že přišel nevhod, obtěžuje a zdržuje doktora od něčeho důležitějšího. Bohužel mám dojem, že je svou prací již vyhořelý a že mu jeho pacienti spíše vadí, než aby jim chtěl skutečně pomoci.

• Oční ambulance Jiný  •