MUDr. Anna Cvoligová

Zubař · Více

Kaplice 1 adresa

Praktické zubní lékařství

Gen. Fanty 25, Kaplice 38241

Skvělá pani zubarka, milý pristup, vysoká kvalifikace a odbornost! Vse co delala drzi, pekna ordinace

• Praktické zubní lékařství Jiný  •

Vždy snaha o podrobné vysvětlení problému. Příjemné chování. Používání moderních technologií, které jsem u předchozích zubařů neviděl. Vše co mi bylo uděláno drží. Těším se na další návštěvu. Bude to další korunka:-).

• Praktické zubní lékařství Jiný  •

Paní doktorka je velmi příjemná na první dojem, avšak její práce není taková, jaká se od ní očekává. Úplně zbytečně mi rozvrtala obě dvě jedničky. Teď se mi z toho vykloubal rozpuštěný nerv. Všem radím, aby od paní Cvoligové utekli co nejdříve.. Jinak to dopadne pro Vaše zuby špatně.

• Už několik let jsem pacientem paní doktorky Cvoligové a můžu ji jen chválit. Je opravdu šikovná, milá a pokaždé se snaží vyjít vstříct. Vždy dokáže pomoct! Eva H.

• Ochotná, vstřícná, umí

• jmenuji se Karel Hospodářský u teto zubařky jsem byl asi tak před 8 lety aječ opravdu dobra neni namyšlená a svou práci dělá dobře.tel.na mě je 604116287.zub kterej mě dělala boli až ted po osmi letech ne však jeji vynou

• odborník - milý a vstřícný přístup, kvalitní vysvětlení
    Prostě: malá, ale šikovná :-))

• Milá a hodná lékařka, krásný přístup k dětem. Vřele jí doporučuji.

• Skvělá,milá a hlavně zubařka,která opravdu umí.Zuby dělá jako ty vlastní a člověk tak od ní neodchází jako obluda:-)

• S

Lidský přístup, milá vstřícnost a především výsoká odbornost - zlaté ruce. Vřele doporučuji.