J.Masaryka 1711, Vlašim 25801
A.S.
Paní doktorka je skvělá, lidská a vždy mi pomohla. Své pacienty zná velmi dobře a se sestřičkou tvoří skvělé duo. Můžu ji všem jen a jen doporučit. Známí, kteří k ní chodí, jsou také vždy spokojení. Mrzí mě, že musím přecházet k praktikovi, protože tak fajn přístup jsem nezažila.
• Sam. ord. PL pro děti a dorost • Jiný •
L.Ptáčková
S paní doktorkou jsme se synkem velice spokojeni,je vždy milá,ochotná a lidská.Jako prvorodicce mi ochotně zodpověděla všechny dotazy.Je to moderní doktorka, kterou bychom nevymenili.
Paní doktorka je výborná profesionálka, navíc je sympatická a milá. Kombinace vlastností, které by měl mít každý lékař. Bohužel ve Vlašimi je malý výběr těchto lékařů, a proto jsem vděčná, že alespoň dětská doktorka je taková a nejsme nuceni hledat někoho jiného a popř. někam dojíždět.
Předčasem jsme bydleli ve Vlašimi a děkuji paní doktorce za péči....byla to opravdu profesionální lékařka....citlivá, milá k dětem...
Velmi milá a ochotná paní doktorka. Děti jí milují, chová se k nim krásně. Nesouhlasím s tím, že antibiotika nasazuje preventivně, spíš naopak, raději dítě poslechne vícekrát. Vždy dobře poradí, případně doporučí nejlepší odborníky. Sestřička taky moc fajn.
Lenka
milá paní doktorka...mám 3měsíční dcerku a zatim jsme spokojení:-)
Jitka
Velice milá a příjemná, člověk na správném místě. Děti jí mají moc rádi. Kdykoliv potřebjujeme, tak nám poradí. Kdyby takoví byli všichni lékaři, bylo by to fajn.
B
Babková
Paní doktorka je nejlepší, díky její všímavosti a ochotě naše dcera žije a je v pořádku. Je po těžké operaci mozku. Kdykoliv potřebuji poradit, můžu se na ni spolehnout, vyjde nám vstříc. Doporučuji všem. Moc ji za všechno děkujem.
Za posledních cca 5 let se velmi pohoršila, nasazuje antibiotika "preventivně", nejsem s ní spokojená a registruji své dítě jinam.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Z