Sam. ord. lékaře spec. - rehabilitace

Bělehradská 321, Pardubice 53009

Paní doktorka v podstatě v průběhu „léčby-řešení“ mého zdravotního problému“, na základě její diagnostiky opakovaně vždy řešila formou „doporučení“ a odesláním na rehabilitace (tento způsob léčby se opakoval vždy, když jsem kvůli bolestem lékařku navštívil). Což v horizontu týdnů mělo pozitivní vliv na můj aktuální zdravotní stav a problém.
    Byl jsem však nucen opětovně navštívit lékaře se stejnými obtížemi/diagnózou, mimo Pardubice. A faktem je, že ještě tentýž den došlo k úlevě a následně i k úlevě dlouhodobé, včetně řešení/léčení/prevence do budoucna.
    Závěr? Asi bych to nechal bez komentáře. Jo a jednou i vícekrát za rok si provádím „revizi“ svého osobního účtů u zdravotní pojišťovny a provádím si si „revizi“ úkonů, které si lékař naúčtoval.

• Sam. ord. lékaře spec. - rehabilitace Jiný  •

• V

Paní Doktorka
    Je opravdu kapacita ve svém oboru ,ta péče co věnuje člověku se nedá popsat takových lékařů kdyby bylo více!!!
    Mohu jen doporučovat je nejlepší !!!

• Sam. ord. lékaře spec. - rehabilitace Problémy s rukou a páteří  •

• I

Výborná lékařka. Dokázala během chvíle co nedokázal jiný za x let. Hned věděla co a jak. ochotně mi vysvětlila a ukázala co je mým problémem a co se s tím dá dělat. Takove jednání ze strany lekaru není běžné. Pani doktorku Šnoplovou mohu všem doporučit!

• Sam. ord. lékaře spec. - rehabilitace Bolest zad LS  •

• Výborná lékařka. Rychle pochopila co je třeba udělat, ochotně mi vysvětlila co je mým problémem a probrala se mnou co se s tím dá dělat. Na tento způsob jednání doktorů nejsem moc zvyklý. Paní Šnoplovou neřadím k doktorům ona je lékařka. Ona totiž prostě lidi léčí a pomáhá jim.
    Stejně tak jsem byl spokojen i s fyzioterapeutkou paní Kuželovou. Cvičení přesně vysvětlila, v případě nutnosti i sama ukázala. Tak trochu mě nakazila i svým pozitivním přístupem k životu.

• Příjemná, chápající a hlavně mi pomohla od bolesti. Nerada chodím k lékaři, ale tady jsem se cítila dobře.
    Díky

• Nedoporučuji. Chodila jsem k ní několik let s trvalými problémy - minutu na mě koukla, pak 10 minut psala do počítače. Neposlouchala, co řikám, mluvila na půl úst, stylem: "no jo, no". No a nic. A já jsem dál padala na ulici na stranu a bolela mě hlava. Až jsem se konečně dostala k někomu, kdo na pacienty nekašle, odblokovali mi krční páteř, mobilizovali žebra, naučili cviky - a mám po problémech.

• Výborná výborná výborný specialista na svém místě.Ochotná, vyslechne co člověka bolí a otravuje mu život. Kdyby takových bylo více.

• Pani doktorka je dost nepříjemná a nepřípustná, minutu vyšetřuje a půl hodiny píše do počítače. Nejvíc ji vadilo, že jsem k ní přešla od jiného rehab. lékaře, protože jsem na ni dostala kladné reference, ale vrátím se ke svému doktorovi, ten je aspoň příjemný. Míla

• H

dobrá doktorka doporučuji

• Vřele doporučuji. Paní doktorka je odborník na svém místě. Vždy ochotná poradit a pomoci a když už to není v její moci, i tak pomůže a pošle na to správné místo. Je vždy milá a příjemná, objednání netrvá nijak dlouho a čekání na vyšetření také ne. A paní Kuželová, fyzioterapeutka, která s paní doktorkou pracuje, je také bezva, je to správná ženská, ke které se pacienti nebojí chodit a odcházejí s úsměvem.