MUDr. Alena Jiříková

Frýdek-Místek 1 adresa

Praktický lékař stomatolog

T. G. Masaryka 602, Frýdek-Místek 73801

• Z

chodím k pani doktorce už 15 let.Je velmi citlivá a profesionalní.Jeji korunky drží a nevypádavají.Když už dojde k trhání zubů tak nejdřive vás veme na rentgen aby zjistila jestli by nešel zachránit.Každopádně vřele doporučuji.

Vynikající odbornice jak na protetiku, tak na ostatní.Velmi milá, vstřícná a laskavá.
    Pracuje pečlivě a ohleduplně.Poctivě dodržuje objednací dobu.Mohu jen doporučit.

• D

Doktorka Jiříková je legenda mezi zubaři, je to velmi dobrý zubař a své práci rozumí. To že tam občas není,může znamenat že má nějaké zdravotní potíže vzhledem k jejímu věku to není nic neobvyklého. Každopádně je moc milá.Po pracovní stránce super. Doporučuji

• Paní doktorka je sice milá, ale co se týče pečlivosti, tak hrůza. Jsem ráda, že jsem přešla k jinému zubaři, neboť bych byla zachvíli asi bez zubů, s jejím přístupem, kdy malý kaz zaplombujem příště apod...

• R

K Paní doktorce chodíme celá rodina a nemužeme si ji vynachválit děti se sice bojí jako všude jinde ale je na ně opavdu moc trpělivá

• S

JSEM VELMI SPOKOJENA NIKDY JSEM NEMĚLA PROBLÉM

• R

Velmi neprofesionální přístup,několikrát po sobě i přesto,že měla objednané pacienty nedorazila,neordinovala,od sestry žádná informace,sedíte v čekárně dokud se neupozorníte,že jste objednán.Poté se dozvíte,že jste si v práci vzal již podruhé náhradní volno zbytečeně.A když náhodou ordinuje,je z ní citi alkohol a ještě k tomu vás skasíruje za jednu plombu tolik,co jiný stomatolog za 4 plomby.

vynikající specialista

• V