adam.literak@gmail.com
800 Kč -
Ošetření zubního kazu
Od 500 Kč -
V.K.
Zuby opraveny bezbolestně a hlavně nádherně. Nejde vůbec poznat co bylo opravováno a kde, vše vypadá jako bych měla zdravé svoje zoubky :). Už dlouho mě žádný zub nebolel, vše opraveno včas.
• Zubní ordinace MDDr. Adam Literák • ošetření zubního kazu •
Nejlepší lékař co znám a odborník na svém místě!
Díky panu doktorovi mám zase krásný úsměv!
Velmi příjemné a citlivé jsou také sestřičky!• Zubní ordinace MDDr. Adam Literák • •
Robso Venskace
Zubařů jsem se vždy bál. Pan Literák je ale naprosto úžasný člověk a zubní lékař. Nemohl jsem si vybrat lepšího člověka pro mé zuby. Vždy kvalitně odvedená práce.
Roman Sochor• • •
Roman K.
Vzdy jsem byl pred navstevou zubniho lekare nervozni a mel strach, ale u p. Literaka jsem uplne v pohode. Profesional jak ma byt, a je velmi peclivy. Mohu pouze doporucit
Adam
nenapadá mě lepšího hodnocení, než: působí na mě velmi uklidňujícím a profi dojmem, jednou se mi dokonce podařilo mu usnout v křesle :))
drahomira.losova
Chci poděkovat panu doktorovi za precizní práci a hlavně za velmi dobrý přístup k problému.Zastupoval mého lékaře v době jeho dovolené, provedl celou opravu zubu, přestože jsem zřejmě mohla počkat na svého lékaře.Mám 70 let, ale s takovým přístupem jsem se ještě u zubaře nesetkala. Děkuji Drahomíra Losová
martina0103
Pan doktor Literák je velice důsledný, precizní a dává si na své práci záležet, což oceňuji kladně.
Martina• • •
Klára
Pan doktor mi prováděl zákroky, aniž by mi o tom předem cokoliv řekl. Může to být možná proto, že mám jen 16, ale neřekl o tom nic ani mým rodičům. Jednou si mě dokonce spletl s mou sestrou a podle její karty mi málem začal vrtat zdravý zub.
Michal
Pan doktor je skutečné ESO, zachránil mi dva zuby, které mi bývalá doktorka chtěla vytrhnout. Je to profesionál na svém místě. Ještě jednou děkuji. Michal P., Ostrava
mikovala
Dobrý den, můžete mi někdo, prosím, napsat tel. číslo na pana doktora. Bohužel ho nemohu nikde najít, nebo se dovolám úplně někde jinde :-(
Moc Vám děkuji. Marcela• • •