Všeobecné lékařství pro dospělé

U kostela 4, Adamov 67904

Kdysi jsem k paní doktorce chodila a sama paní doktorka je skvělá, empatická a vždycky mi pomohla. Nicméně teď má zřejmě super výkonnou zdravotní sestru, která mimo své práce zvládá sledovat parkoviště a pořvávat z okna na lidi, kteří jdou k doktorovi a z důvodu plného parkoviště odstaví auto na nezbytně nutnou dobu na místo pro zaměstnance střediska. Obětavě by zavolala i policii. Kateřina Krčálová Konečná

• Všeobecné lékařství pro dospělé Jiný  •

Paní doktorka je skvělá, vyslechne optá se na věci i okolo problému. Jen ji to kazí nová sestřička která je na pacienty arogantní a nepříjemná. Babička potřebovala na zachod a žádala o klíček , sestra ji skoro vynadala že žádá o klíček jinže babička to méla akutní . Průjem nepočká! Jinak telefony taky sestra nezvedá, a když už zvedne velmi rychle vás odbyde takleže nevyřídíte stejně nic . Chápu že toho má sestřička moc na práci ale nikdo ji za to nemůže že do toho šla . Nadává na staré lidi kteří nerozumí tomu ekektronickému nesmyslu na karty .

• Ž

S paní doktorkou Kuchařovou mám dobré zkušenosti, i když má hodně pacientů nikdy nebyla nepříjemná. To se ovšem nedá říci o sestře v ordinaci. Velmi neprofesionální chován k pacientům. Pacienty nezdraví, když někdo zaklepe na dveře a prosí o rady, vždy je extrémně nepříjemná a práskne člověku před nosem. Je to jeden z hlavních důvodu že odcházím jinam... a to tam nebývám moc často. Navíc čekací doba v ordinaci bohužel cca 2,5 hodiny lidé musí trpělivě čekat a bylo vy fajn ze strany sestry projevit alespoň trochu lidskosti.

• Všeobecné lékařství pro dospělé Jiný  •

Nejlepší Paní doktorka, kterou jsem kdy potkala. Je to "profík" ve všech směrech. Je pečlivá, profesionální, lidská, milá a spoustu pozitvních slov bych napsala nespočet, prostě nej :-). Lucie Smejkalová

• Všeobecné lékařství pro dospělé Jiný  •

• Super doktorka , nevyměnil bych ji ani za milion :) Vždy pomůže. Své pacienty si pamatuje a nemá jich zrovna málo.

• Všeobecné lékařství pro dospělé  •

• Nejlidštější a nejlepší lékařka s citem pro pacienta.Nejenže její odborné znalosti jsou na prestižní úrovni,ale společně se sestrou Dášou tvoří špičkový tým a já bych neměnil ani za nic!!!Sestřička je skvělá a velmi ochotná,což se týká i doktorky Zuzky.Plně jim důvěřuji a v jejich případě hodnocení "velmi dobrý" je slabé....spíše by sedělo NEJLEPŠÍ.....
    Roman Jantošovič

• Y

Paní doktorka i sestra jsou velice milé a ví o čem jejich práce je , kolbouk dolů, bylo mnoho pracovníků zdravotnictví, co by mohli do Adamova na školení ,aby pochopili co je profesionální a lidský přístup k pacientovi.
    Hodně štěstí a poděkování.

• O

Velmi ochotná a přátelská paní doktorka. Bohužel mi nasadila antibiotika na údajnou angínu, kteoru jsem nakonec neměl a dostal jsem ji o 2 týdny později na dovolené (jediná angína za posledních 5 let). Nyní dala antibiotika známému, ačkoli také angínu neměl. Na toto bych dal pozor. Jinak se paní doktorka snaží pomoc a je vtřícná.

• Super...

• Paní doktorka je velmi srdečná, ochotná a jistě se mnou bude spousta pacientů souhlasit, že je jedním z nejlidštějších lékařů, které navštěvujeme. Přeji jí pevné zdraví. J. Černá