Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíZkušenosti
~
V paní doktorku nemám důvěru, neboť mě při potížích obvykle ani pořádně neprohlédla. Jednou, když jsem se v noci dusila, se mě zeptala, jestli se mi to náhodou nezdálo. Myslím, že to je dost neprofesionální přístup.
~
Na paní doktorku se mohu kdykoliv obrátit i mimo pracovní dobu,vždy mi vyhověla,poradila a pomohla.V ordinaci řadu let používá přístroj na odlišení virové a bakteriální infekce a nenasazuje antibiotika na banality.Já jí věřím a plně doporučuji.
~
Paní doktorka je moc moc supr a ta nejpříjemější pani doktorka co znám, chodila jsem k ní celý život. A v pěti letech mi ho i zachránila když přišla na to že jeden jediný neudělaný výtěr od předchozí pediatričky mi způsobil že se mi nemoc dala na srdce a způsobila srdecní aritmii.
Pospíšilovi
I naše děti celý život navštěvují,vždy když je potřeba, mudr.Trtíkovou a nemůžeme říct ani jeden případ,ve kterém jsme nebyli spokojeni.Milá,ochotná,vstřícná,max.profesionální!!Kéž bychom se v každé ordinaci setkávali s takovým týmem jako je p.doktorka Trtíková a její sestra p.Šejnostová!!za všechny ty roky děkujeme!
Vladimír D. Humpolec
K pani doktorce jsme chodili několik let pokud měla ordinaci v Humpolci.
Vždy byla velice ochotná, Trpělivě vždy vyslechla a podrobně vysvětlila diagnózu a postup léčby. Důvod přerušení léčby bylo přestěhování ordinace do Světlé a neúnosnost dojíždění.
S pani doktorkou jsme byli max. spokojeni a každemu ji můžeme jen doporučit.
Informace o zkušenostech nejsou k dispozici
Tento specialista ještě nepřidával žádné informace o svých zkušenostech.