Smetanova 656, Frýdek-Místek 73801
T
Turková
K paní doktorce jsem již chodila jako dítě já i má sestra, tak jsem neváhala ani minutu a přihlásila i syna. Naprostá spokojenost, vždy vše pečlivě vysvětlí, poradí, k dětem se chová naprosto úžasné. K dětem má paní doktorka skvělý přístup, malý odchází vždy s úsměvem :) Do ničeho netlačí, myslím ohledně očkování.. Po telefonu také domluva super. Sestřička u paní doktorky velice milá, usměvavá. Takže paní doktorku můžu jen a jen doporučit!
• Praktický lékař pro děti a dorost • Jiný •
Alča Liberdová
K paní doktorce už jsem chodila od narození. Potom se mi narodil syn a pravě paní doktorka byla jasná volba !:) ochotná,chápavá,vstřícná, vždy poradí. V životě bych neměnila a jsem neskutečně šťastná ze právě muj syn k ní chodí taky !:)
• Praktický lékař pro děti a dorost • Alena Liberdová •
Petr
Po návštěvě pohotovosti a zkušenosti s touto prací otravenou lékařkou je pouze pozivní poznání, že pokud chcete dítěti pomoci, raději v případě její služby jeďte raději do Ostravy. Diagnostika ve dveřích s akutní břišní kolikou dítěte a se slovy " vy doma nemáte paralen?" mluví za vše. Holt byly Vánoce. Správnou léčbu, která pomohla nasadila až příslušná dětská lékařka po třech dnech krutých bolestí. Nad diagnostickými schopnostmi této takylékařky kroutila hlavou.
• jiné místo • akutní stav spojený s břišní kolikou •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Katrin
Výběr této doktorky byla ta největší chyba. Dala jsem na názor kamarádky, která je spokojená a snažila jsem se nedbat zdejších negativních názorů. Paní doktorka byla ze začátku velmi milá a ochotná, to trvalo možná tak do 4 měsíců, dokud se nemuselo řešit očkování. Jen samé nátlaky a vyhrožování. Nedejte na to, že vám slibují, že s odkladem problém nemají, jelikož v budoucnu mají a i když je dítě nemocné. tak by to klidně napíchali, jen aby měli splněno. Jakýkoliv zdravotní problém je samozřejmě zlehčován.
• Praktický lékař pro děti a dorost • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Alice
Supr doktorka mám ji moc ráda milá spolehlivá .. Doporučuji ;) chodím k ní už 17rokem a pořad skvělá
O
ooo
Arogantní lékařka, které nazáleží na svých pacientech. Nehledá příčiny nemocí a na vše automaticky dává antibiotika.
O očkování ani nemluvím...nejraději by do dítěte narvala všechny možné vakcíny najednou jen aby si ušetřila čas a nemusela je očkovat na vícekrát.
Tuto lékařku hodnotím velmi slabým hodnocením a doporučuji každému, komu záleží na zdraví svých dětí, aby si rozhodně hledal jiného pediatra.• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Marcela
neochotná,věčně špatná nálada,pijí si kafe místo toho aby zavolali dalšího pacienta,podává léky a když se ji zeptám co mi je tak neví,známí co k ní chodili tak jsou rádi že změnili lékaře,výrazně nedoporučuji
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Verylka
jedním slovem DĚS! K této "doktorce" jsem chodila ja i bratr coby děti a dorostenci. A nikdy víc!
Vždy byla protivná jako bysme ji obtěžovali a o jeji sestře ani nemluvím!
Mě hned na každou nemoc cpala antb. i přesto že mě ani neprohlídla a u brášky nerozeznala jasný diabetes. Až poté co si u ní naše mamka doslova vyřvala odběry na testy, které si sama odnesla do laboratoře, uznala ze bráška opravdu nemocný je, ale obratem mamku obvinila, že diagnostikuje nemoc a neposlouchá její rady a názory... Ale to že nepoznala v té době pro brášku zavažnou nemoc i přes velmi jasné příznaky, to už nepriznala!
Nebýt vyřvaných testů mohl bráška tehdy umřít neb hladina cukru v krvi byla na samé hranici slučitelné se životem.!• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Táňulka S.
S pani doktorkou jsem naprosto spokojená chodila jsem k ní již v době svého dětství a právě ta její upřímnost (když se mi nechtělo do školy, ihned mne prokoukla :D) mne k ní dovedla i s oběma dcerama a neměnila bych. Jediné co mne paní doktorky trápilo byla sestra ted po její výmněně, kdy je tam místo protivky příjemná mladá sesřička nemám co vytknout :)
T
Tomáš a Petra
Velice hodná a schopná lékařka a ještě nyní po výměně sestřiček nemáme co vytknout,navíc parkování k tomu 2 čekárny,pro zdravé a pro nemocné děti,to se vidí jen zřídka,toto by měli vědět všichni,kteří hodnotí jinak a ještě pomlouvají za zády,viz některé hodnocení.Ti by měli zkusit štěstí v zapadních zemích a bylo by hned po těchto špatných hodnoceních a všem by ztuhl úsměv na rtech!!!!