tř. 1. máje 633, Horní Bříza 33012
Petra Matoušková
Profesionální přístup. Výborná komunikace. Naprosto perfektní před i pooperační přístup. Mám ráda jeho humor, který si bohužel spousta žen bere moc osobně.
• Soukromá gynekologická praxe • Jiný •
KTT
Nepříjemný, arogantní a bez šperky empatie. Chování hrozné.
Dotazu, proč jsem nešla za svým gynekologem, vzhledem k tomu, že se jednalo o pohotovost, jsem moc nerozumněla. Po mé odpovědi, že ho mám v jiném městě a potřebuji akutně vyšetřit, se mě zeptal, co teda v Plzni vůbec dělám... Nikdy víc.• jiné místo • Jiný •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
lucie.tomanova
Doktora Knaizla mohu jedině doporučit! Oceňuji profesionalitu, odbornost, vstřícnost a samozřejmě mnohaleté zkušenosti v oblasti gynekologie a porodnictví. Děkuji panu doktorovi za hladký průběh porodu, který vnímám jako nejkrásnější zážitek v životě.
• jiné místo • přirozený porod •
jitulik.ntb
Myslím si,že není lepší lékař,gynekolog a porodník než je Murd Knaizl.Pod jeho rukama jsem v roce 2012 porodila zdravého chlapečka.Nebýt jeho,kdo ví,jak by to dopadlo.Děkuji,doktore!!Jitka
Lenuska
Výborný lékař a odborník, myslím, že špička v západočeském kraji vůbec ...
Markéta
V únoru 2013 jsem za asistence MUDr. Knaizla porodila ve Stodě krásného chlapečka. Jeho přístup byl velmi profesionální. Kromě jeho neoddiskutovatelných odborných znalostí jsem ocenila zejména rozvahu a klidný přístup v momentě, kdy se porod začal trošku komplikovat. Neznám pana doktora jako gynekologa, ale jako porodníka jej mohu jen doporučit. Markéta Plívová
Leucanthea
Tak nepříjemný zážitek s lékařem jsem opravdu dlouho nezažila. Běžné vyšetření před operací bylo velice nepříjemné a bolestivé a když jsem na to poukázala, bylo mi řečeno, že jsem přecitlivělá. Chování arogantní a naprostá absence empatie a nějakého porozumění. Doufám, že se s tímto lékařem už nikdy nesetkám.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
host
jako operatér a lékař jistě dobrý, ale chování k pacientkám KATASTROFÁLNÍ. Při mykotickém zánětu mi bylo sděleno, že jsem ten den asi pátá, co přišla s tímto problémem a zda-li byl někde v okolí nějakej mejdan.....co tím chtěl naznačit? Urazil mě velice hrubě. Další návštěvy stály-co se jednání týče-taky za starou bačkoru. Takže shrnuto podtrženo-dobrý lékař, ale bez pochopení k nám ženám, silně netaktní. Já se mu obloukem vyhýbám.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Lenka
Vyšetření od pana primáře je skutečně velmi bolestivé, věřím, že je možná dobrý odborník, ale zároveň je poněkud nešetrný. Taky mi připadá, že se až příliš obává komplikací a zbytečně dochází k císařským řezům i v případech, kdy to není nevyhnutelně nutné.
Perfektní!!!