Jmenuji se Zdeněk Bartoš.
Vystudoval jsem jednooborovou psychologii na Pražské vysoké škole psychosociálních studií. Po magisterském studiu jsem složil rigorózní zkoušku na Filozofické fakultě Univerzity Karlovy a dále se vzdělával především v oblasti psychodiagnostiky a psychologické praxe ve zdravotnictví – naposledy absolvováním akreditovaného kvalifikačního kurzu Psycholog ve zdravotnictví.
Své první profesní zkušenosti jsem získal v Pedagogicko-psychologické poradně v Mostě, kde jsem se věnoval psychodiagnostice a poradenství pro děti a dospívající. Od roku 2017 až do současnosti působím jako vězeňský psycholog u Vězeňské služby ČR. Ve vězeňském prostředí se denně setkávám s velmi různorodou klientelou – od lidí, kteří potřebují pouze prostor pro sdílení, přes osoby v těžké životní situaci, až po klienty prožívající akutní krize.
Ve své práci se opírám o humanistický přístup, který staví na autentickém vztahu mezi psychologem a klientem, na empatickém porozumění, přijetí a respektu. Věřím, že právě vztah založený na důvěře je základem změny. Dlouhodobě se zajímám o partnerskou problematiku a témata osobního růstu.
V současné době nabízím psychologické poradenství pro dospívající a dospělé ve své soukromé praxi – osobně každé pondělí v Rakovníku nebo online formou.
Pro více informací a objednaní pište, prosím, na kontaktní email:
psycholog.bartos@gmail.com
1 000 Kč -
Psychologické poradenství
1 000 Kč -
Lenka
Pana doktora mohu jen doporučit, obrátila jsem se na něj kvůli úzkostem a panickým atakám, které mě často přepadaly. Jeho doporučení byla věcná a pochopitelná, díky tomu se již nějaký čas cítím mnohem lépe a jistěji. Pane doktore, jsem Vám velmi vděčná a naší spolupráce si velmi vážím.
PhDr. Zdeněk Bartoš
Děkuji Vám za Vaše milé a pozitivní hodnocení. Velmi si vážím Vaší důvěry i otevřenosti, se kterou na sobě pracujete. Jsem rád, že se cítíte jistěji a že pro Vás naše setkání mají smysl. Budu se těšit na další spolupráci. S pozdravem, Zdeněk Bartoš
Petr V.
DOPORUČUJI!
S panem doktorem Bartošem jsem začal spolupracovat zhruba před rokem a půl ve výkonu trestu odnětí svobody, kde působil jako psycholog pro odsouzené. Byl jsem psychicky i morálně na samém dně. Přišel jsem v životě o všechno, bojoval jsem se závislosti na pervitinu a ztratil jsem veškeré sebevědomí a sebeúctu. V životě jsem nepoznal nikoho, kdo by mě dokázal tak silně motivovat jako pan doktor Bartoš. Společně jsme našli příčiny mého životního selhání a důvody, které mě dovedly až k pervitinu. Znovu jsem nalezl vnitřní stabilitu a sílu čelit všem životním překážkám, které nyní beru jako výzvu. I díky doktoru Bartošovi jsem si vybojoval svobodu, kdy jsem byl podmíněně propuštěn na svobodu. Mám zpět své silné sebevědomí a obrovskou chuť do života.• jiné místo • Jiný •
PhDr. Zdeněk Bartoš
Děkuji Vám za Vaše upřímná slova a důvěru. Velmi si vážím Vaší otevřenosti i úsilí, které jste do změny vložil. Je radost vidět, že jste znovu našel sílu, stabilitu a motivaci pokračovat zdravou cestou dál. Přeji Vám, ať se Vám daří udržet chuť do života i nadále.
Klára
K panu Bartošovi jsem nastoupila na doporučení pana doktora Neumanna. Hned po prvním sezení jsem měla moc dobrý pocit. Nyní mám za sebou 4. sezení a vždy odcházím s lehčí hlavou a klidnější. Věřím, že se mi povede skrze pana Bartoše poznat víc sebe sama a rozumět mým psychickým obtížím, včas je rozpoznat a předcházet jim.
PhDr. Zdeněk Bartoš
Děkuji Vám za krásnou zpětnou vazbu. Velmi si vážím Vaší důvěry a jsem rád, že naše setkání pro Vás mají smysl. Těším se na další společnou práci.
B
Bohunka W.
Pana doktora doporučuji, především pro jeho empatický a lidský přístup, dokáže se velice rychle orientovat v probírané problematice a navést na správnou, společnou komunikaci. Vždy se snaží, aby se klient cítil co nejlépe a dokáže posunout k pochopení sebe sama a tím se nabízí řešení potíží a konfliktů se kterými se člověk právě potýká. Děkuji za vše a vždy se budu těšit na další společná setkání.
PhDr. Zdeněk Bartoš
děkuji za Vaše milá slova. Také se budu těšit na naše příští společná setkání.
S pozdravem, Zdeněk Bartoš
Jitka
Bezvadná spolupráce. Pan doktor umí dobře naslouchat, rychle nalezl problém, který jsem si sama nepřipouštěla. Díky jeho empatickému přístupu moje manželství zase začíná normálně fungovat.
DOPORUČUJI a děkuji.• PhDr. Zdeněk Bartoš • psychologické poradenství •
PhDr. Zdeněk Bartoš
Dobrý den, Jitko, děkuji za Vaši pozitivní recenzi. Těším se na další spolupráci. S pozdravem, Zdeněk Bartoš
Marie
Po dlouhé době, se mi podařilo najít velmi schopného, empatického psychologa, který se opravdu snaží pomoci. Mnohokrát děkuji, vše se dostává do roviny, tak jak to má být.
Dobrý den, Marie,
velmi si vážím Vaší recenze a hodnocení. Jsem rád, že jsou naše sezení pro Vás prospěšná a pomáhají Vám dostávat se k vytouženému cíli.
Patrik
Skvělý přístup. Pan doktor naslouchal a díky konzultacím se mi ulevilo. Mockrát děkuji a vřele doporučuji všem, kteří prožívají těžké životní situace.
Dobrý den, Patriku,
velmi si vážím Vašeho pozitivního hodnocení a jsem moc rád, že naše setkání pro Vás bylo přínosné. Děkuji vám za důvěru a skvělou spolupráci.
Kája K.
Online poradenství mi vyhovuje více než osobní schůzky, šetří mi mnoho času. Pan doktor je sympatický člověk, velice vstřícný a laskavý, jeho empatický přístup mi pomohl v těžké životní situaci. Nyní se cítím mnohem lépe, určitě budu pokračovat v další spolupráci a velice děkuji.
Dobrý den, Kájo,
děkuji za milou recenzi a velmi mne těší, že jste byl spokojený. Těším se na další spolupráci.