MUDr. Zbyněk Rozkydal

Slavkov u Brna 1 adresa

Ortopedická ambulance

Malinovského náměstí 288, Slavkov u Brna 68401

Josef Švejda

Pan Doc. Rozkydal je vynikající odborník s přesahem do dalších specializací a vidí širší souvislosti posuzovaného problému. Je vstřícný, ochotný a vždy se snaží pomoci na nejvyšší odborné úrovni. Po úraze před 45 lety mě vrátil do života a i nadále se mi ochotně věnuje. Děkuji

• jiné místo Jiný  •

Markéta B.

Pan docent je velký odobrník. Bratr u něj absolvoval 3 operace kolene (artroskopii, plastiku křížového vazu a odstranění cysty) a vše proběhlon naprosto v pohodě. Mě čeká operace také předního křížového vazu a k nikomu jinému jak k němu bych nešla.

• 1

1962ssendy

Proč má pan doktor stále plnou ordinaci?Proč k němu chodíte,když nejste spokojeni?To mně rozum nebere...pan doktor je skvělý odborník a moc mi pomohl..Moc mi chybí..odstěhovala jsem se mnoho km daleko....Pane doktore....a sestřičko....kašlete na kritiku lidí,kteří mají možnost jít k jinému lékaři a nemusí zabírat místo ve Vaší ordinaci ve Slavkově......Držte se....Látalová

Michaela D.

Byla jsem u pana docenta vedená u Sv. Anny a bohužel musím konstatovat, že se jedná o velice arogantního člověka. V 18ti letech jsem k němu přišla s bolestivostí kolene, podíval se na RTG a jen prohlásil, že mám koleno hrozné, srovnatelné s šedesátiletým člověkem, ať se maximálně šetřím, nic nedělám a časem mě čeká umělý kloub. Tenkrát jsem měla artrózu II.stupně. Nenabídl mi absolutně žádné možnosti, a pokaždé když jsem přišla na kontrolu tak měl v ordinaci nějaký výstup, a nejvíc se to stupňovalo tehdy, když byly v ordinaci stážisté. To jsem měla pocit, že se "předvádí" ještě víc než obvykle.
    Dnes jsem přešla na ortopedii do jiné nemocnice a dozvěděla jsem se konečně proč je můj zdravotní stav takový jaký je, dostala jsem injekčně kloubní výživu, léky, proběhla diskuze co by se dalo dále dělat a taky zmínka o tom,že kdyby se to léčilo už dávno, nemuselo to dojít do takového stavu.... bohužel u pana docenta jsem se ničeho z toho za x let nedočkala, pokaždé mě odbyl, byl povýšený, arogantní, a hlavně - neléčil!!!!

Kristýna

Pan doktor je velice arogantní a nepříjemný člověk, co se týče jeho profesionality, nestačila jsem posoudit. Místo aby řešil, proč mě bolí koleno a jak moc (po autonehodě, přímý náraz na palubní desku), tak jsem se spíše dozvěděla, že mám být ráda za to, že mám nohu a že žiju a co tam vlastně chci !!! V podstatě ano, ač třeba postižené koleno není vážně pochroumané, tak to JEDNÁNÍ ke mně mluví za vše !!! Byla jsem tam 2x a už nikdy více !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• S

Silvie Konečná

U pana docenta jsem absolvovala operaci kotníku. Před operací za mnou přišel na konzultaci, každý den za mnou chodil na kontroly. Všechno mi ochotně vysvětlil. Mám velkou nadváhu a pan docent neřekl ani slovo!!!!! Byl velice příjemný a odborník na svém místě!!!! Na operaci jsem byla objednána na po. út. operace a ve čt. domů :-) Jde to tam jak na běžícím páse. Ale celý personál u sv. anny je velice profesionální. Na operaci bych nikam jinak nešla.

• Pacient

Názory na této diskusi se sice různí, ale já ze svého pohledu může pana docenta jen doporučit! Absolvovala jsem u něj již 8 operací nohou a vlastně jenom díky němu dnes chodím! Jinak bych pravděpodobně seděla na vozíku! Poslední zákrok provedl zhruba před týdnem - opět ve vysoké kvalitě a přístupem klasifikovaným lépe než 1*. A to podotýká, že jsem po nemocnicích strávila velikou část svého života! Pane docente, děkuji mnohokrát!

• Pacient

Já jsem byl u pana doktora více krát a žádné nevhodné chování jsem nezaznamenal a to že někteří pacientí lezou zadním vchodem už v 6:00 i když začíná ordinovat od 7:30 mluví samo za sebe. A kdo z nás by nebyl nazloben kdyby mu při práci vyzváněl telefon od těch co si myslí že obejdou pořadí tím že si zavolaj.
    Mě pan doktor moc pomohl a jsem rád že jej unás máme. Mám dosti známých co jej moc chválí jak jim pomohl, ale je i jeden co nemá ten týž pohled.
    " No neni člověk ten co by seděl všem " a každý lékař může mít jiný pohled na danou věc. Já panu doktorovi můžu jen poděkovat.

• Pacient

Přečetla jsem si hodnocení,ale opravdu musím napsat,že doc. Rozkydal je výborný odborník,
    Mohla jsem to posoudit, poněvadž mě letos v březnu operoval pravý kýčel. Tam jsme se i s ostatními pacientky shodly, jaký má lidský přístup při vizitách,není mu zatěžko zodpovědět každou otázku,vysvětlí,čemu nerozumíte,usměje se a to dobře víme,jak je to potřeba zrovna v nemocnici, i přesto,že jeho pracovní program je vytížený.Také mám problémy s nadváhou,podařilo se mně shodit nějaké to kilo,nejdříve jsem si říkala proč,ale opravdu to má svůj význam.Prostě jedním slovem odborník,na kterého nedám dopustit a doporučuji.

• Pacient

Dle mých osobních zkušeností - NEJLEPŠÍ. Až se vám někomu stane, že 14 dnů nezamhouříte oko bolestí, obvoďák vás bude honit od čerta k ďáblu, nikdo vám nepomůže, jen bude podezřívat z vymýšlení si a najednou : navštívíte MUDr. Rozkydala a všechno bude během dvou dnů jinak, také na něj nedáte dopustit.