Oftex s.r.o.
O nás
Co nabízíme?
1. Zkušený lékařský tým
Lékařský tým se skládá z předních odborníků na operativní řešení dioptrických vad, šedého a zeleného zákalu, onemocnění sítnice a sklivce, kteří disponují bohatými zkušenostmi. Máme vlastní specializované vzdělávání, absolvovali jsme stáže v zahraničí a samozřejmostí je pro nás účast na poli inovací, vědy a výzkumu.
2. Komplexní péče
Zajišťujeme komplexní a celoživotní ambulantní oftalmologickou péči pro všechny věkové kategorie. Specializujeme se na prevenci, vyšetření a diagnostiku závažných očních nemocí. Provádíme operace šedého zákalu, odstranění všech dioptrických vad a operace očního pozadí (sítnice a sklivce).
3. Prvotřídní přístroje i materiál
Naše pracoviště disponuje nejmodernějším přístrojovým vybavením a materiály nejvyšší kvality. Díky tomu jsme schopni rychle provádět přesnou diagnostiku i účinnou a šetrnější léčbu. Navíc se věnujeme prevenci všech očních onemocnění, především chorob sítnice.
4. Perfektní komunikace
Online objednání - termín si můžete velmi jednoduše rezervovat pomocí našeho propracovaného objednávkového systému. Vaši objednávku obratem zpětně potvrdíme. Rezervaci termínu lze provést i telefonicky. Jsme připraveni i na pacienty, kteří jsou pracovně velmi vytíženi. V rámci nadstrandardních služeb si můžete objednat provedení zákroku i v podvečerních hodinách či v sobotu. Vyšetření i operační zákroky provádíme ambulantně a v krátkých čekacích lhůtách.
Nonstop infolinka -víme, že především dostatek informací Vám dodá jistotu, že vše dobře dopadne. Máte na nás jakýkoliv dotaz? Potřebujete s námi cokoliv prokonzultovat? Proto je tu pro Vás nonstop infolinka 608 800 886. Rádi zodpovíme veškeré Vaše dotazy.
5. VIP karta
Jste naším věrným a spokojeným pacientem? Využijte výhod nadstandardní péče pro VIP klienty. VIP karta je tu pro všechny, kteří v rámci operační léčby na Oční klinice OFTEX zaplatili více než 15 000 Kč. Tito klienti mají po dobu jednoho roku (doba, po kterou VIP karta platí) nárok na přednostní objednání a komplexní nadstandardní péči na klinice i ve všech našich očních centrech.
6. Vzdělávání, věda a výzkum
Tým našich expertů se nesoustředí pouze na diagnostiku, léčbu, operace a prevenci očních nemocí. Uvědomujeme si, že oční medicína v 21.století je obor, který se velmi rychle rozvíjí a mění. Proto se neustále vzděláváme, jsme členy českých i mezinárodních odborných společností, pravidelně se účastníme kongresů doma i v zahraničí, výsledky naší práce publikujeme v českých i zahraničních renomovaných časopisech a vědecky se velmi aktivně podílíme na klinickém výzkumu v rámci českých i mezinárodních klinických studií.
7. Zkušenosti pacientů
Od roku 2008 jsme na Oční klinice a ve všech našich Očních centrech v Pardubickém, Královéhradeckém a Ústeckém kraji „otevřeli oči“ již více než 200 000 pacientů. Navrácením zraku jsme tak všem vrátili hodnotu, jejíž obrovský význam je pro kvalitní a plnohodnotný život člověka zřejmý každému.
Služby
Specialisté
Názory o lékařích (7)
Zdenka Kotkova
Naprosto skvělý přístup jak paní doktorky ,tak sestřičky .Z návštěvy lékaře jsem většinou nervózní ,ale tady ze mě po pár vteřinách vše opadlo a na další návštěvu se snad budu i těšit .Obě dámy jsou velmi profesionální a lidské .Víc takových ordinací…..
Martin Vacke
Takto profesionální a přitom lidsky příjemnou konzultaci zdravotního stavu jsem již dlouho nezažil.
Doporučuji.
Michaela S.
Pan doktor Spíšek je možná dobrý specialista, to nedovedu posoudit a už ani neposoudím, protože moje první návštěva u něj byla i tou poslední, protože se choval velmi arogantně.
Kotrč Jan
Velice příjemné pracoviště , profesionální ,avšak lidský přístup k pacientovi.
Naprosto nic ,co by se nechalo vytknout.
Dana
Tato paní doktorka je ochotná, příjemná, milá a hodná. Byla jsem vždy spokojená, takže vřele doporučuji.
Hana Posledníková
Přístup pana doktora byl naprosto profesionálnį, lidský, sympatický. Zaslouží velikou chválu a úctu.
klera2
dobry den, pro pana MUDr. Jiří Spíšek dne 11.9.2019 jsem byla u vás na operaci ocnich vicek moc jsem vam chtela podekovat jaky jste clovek byla jsem strachy bez sebe ale dokazete cloveka uklidnit po celou dobu jste komunikoval a to je opravdu uklidnujici oci uz red po dnedle 14 dnes jsou hezke ani velke modriny nebyli tak jeste jednou vam moc dekuji a mohu jen doporucit jste skveli lekar Marie Michálková