MUDr. Vratislav Schreiner

Zubař Více

Stomatologická praxe s laboratoří

Šumavská 23, 35201

• H

naprostý profesionál s dokonalými výsledky,chodime k němu celá rodina a vždy maximální spokojenost!!!!je to skvělý člověk a lékař který své praci perfektně rozumi!!!!!

• B

Panu doktorovi moc děkuji za lidský přístup. Strašně moc mi pomohl, jsem moc ráda, že jsem takového úžasného doktora našla. Všude chválím, nevyměním...

• N

Vyvrtal mi vedlejsi zub, ted mam diry ve dvou misto v jednom. Zadelal mi tak na dlouhodoby problem. Uz me k nemu nedostanou ani parem volu. Kdyz mi plombovali v Plzni ten zub, ktery mel zaplombovat on, ptali se, kdo to mohl prehlednout.

• Přístup pana doktora je velice profesionální, mé problémy ze zuby vyřešil špičkově a dlouho si budu nadávat, že jsem k němu nešla dříve, nemusela jsem takové problémy mít. Opravdu profesionál na špičkové úrovni, jeden z nejlepších stomatologů v karlovarském kraji. Všem velice doporučuji a panu doktorovi děkuji.

• velmi schopný zubař

velmi dobrý a schopný doktor, na přístup k pacientům si nemůžu stěžovat a to k němu chodíme celá rodina. Nevyměním !!!

Velmi dobrý lékař, s ničím se nemaže ale na výsledek dbá. Sestřičky opravdu příjemné. Vybavení také.

• Je to můj lékař už léta a nemohu si na něj stěžovat .Je supr

• D

Pan doktor je dobrý.Občas trochu hrubý a někdy se mu nechce moc řešit určité problémy pacienta,ale jinak své práci rozumí.

• R

Špičkový stomatolog s lidským přístupem k pacientovi.