Urolog

Masarykovo náměstí 35, Kyjov 69701

• Navštěvuji ho již řadu let.Vzorný přístup k pacientovi s odborností i ochotou co nejlépe pomoci.

Příkaský

• Výborný pan doktor, jezdím k němu až z Brna a vyplatí se to.
    M. Kocmánek

• Rozhodne patri mezi NEJLEPSI lekare,jakych jsem poznal.

• Má zájem léčit, když k tomu přidám ještě slušné chování, které spousta doktorů postrádá, tak je jeden z mála, kterého můžu označit za výborného lékaře.

• Dobrý den,přidám svou trošku do mlýna.
    Myslím ,že pan doktor ví o co jde,dlouho se nezdržuje a mou důvěru si získal.
    Sestřička v upnutých legínách je ham ham,oko nejednoho muže se zalíbením na ní spočine :-)
    Abych jen nechválil,chce to zlepšit klima v ordinaci,protože při letních teplotách ,je tam jak v autobuse mhd ,při dopravní špičce..
    Přeji hodně spokojených pacientů.
    K.H.

• Opravdu pan doktor je velmi dobrý lékař, odborník, ale i velmi lidský. Takových jako je on, je málo doktorů.

• Opravdu dobrý lékař

• Pan doktor predepisuje na zanet prostaty antibiotika bez predchoziho kultivacniho a dukladneho vysetreni a stejne jako dalsi doktori neresi stravovaci navyky pacieta.

• H

Velmi dobrý lékař,jeho péče o pacienta je příjemná a profesionální.Operační zákroky,které mi prováděl měly vždy velmi dobré výsledky.

S panem, ale opravdu s PANEM DOKTOREM jsme naprosto spokojeni, chodí k němu můj syn, můj manžel - jeho sestra i bratr, je nás povíce :-) a proto už jde vidět, že je opravdu výborný doktor. Doporučujeme všem!

www.okg-fit.cz/gk