Privátní lékař pro FBLR

Jiráskova 188/II, Rokycany 33701

Odborně působí dobrým dojmem, vysvětlí diagnózu. Naivně jsem při bolestech zad doufala v nějaké napravení, odblokování apod., ale vyšetření i léčba BEZkontaktní. Ač si připlatíte za vodní procedury, vodu jsem vyměnit neviděla ani jednou, lidé se nesprchují (nekontroluje se to) a po těch se pak koupete :(( Řeší to chlórem - strašný smrad (vany). Z 5ti procedur 3x porucha nerezové vany. První návštěva v ordinaci se dá objednat, na kontrolu po procedurách se nelze objednat, takže se připravte na dopoledne v čekárně. Ordinace čistá, existuje sestra. Bohužel potvrzuji, co se proslýchá, doktorka dokáže být protivná a neempatická.

• Privátní lékař pro FBLR Jiný  •

• I

Paní doktorka Rudolfová je nesmírně vynalézavá v návrhu cvičení nebo celých řad cviků, které pomáhají se všemi pohybovými a pocitovými obtížemi včetně bolestí, plynoucími ze sedavého zaměstnání a práce u počítače. Její cvičení poskytují úlevu okamžitě, ale zvlášť výrazně zlepšila můj stav i pocit tehdy, když jsem měl vůli pravidelně několik minut denně podle jejích rad cvičit.

• jiné místo Obtíže ze sedavého zaměstnání.  •

• I já mám vyhřezlou plotýnku,paní doktorka Rudolfová,kterou jsem navštěvovala mi řekla že je to páteř a udělala mi sériové odblokování žeber,a podotkla,že už budu v pořádku a kdyby něco tak si mám vzít prášek na bolest,navíc bylo řečeno,že zveličuji.Po změně doktorky mám zjištěnou vyhřezlou plotýnku,takže ted jen vím,že už nikdy k Rudolfový nepůjdu.Dá se simulovat bolest s vyhřezlou plotýnkou???Já myslím že ne

• Její metody - cvičení s pacienty s vyhřezlými plotýnkami přes bolest přivádějí lékaře z Primavedu z Plzně k údivu. Podle jejich názoru to může trvale jejich zdraví jen zhoršit.

• Tato lékařka si myslí,že pokud má pacient dlouhodobý problémy a hlavně bolesti zad,tak prostě pacient zveličuje problémy a vymýšlí si,ano je pravda co už tu zde bylo napsáno " Velice povrchní zhodnocení zdravot.stavu.Nepomáhá.S léčbou šetří.Dokáže neadekvátním komentářem podlomit psychiku pacienta.Nezná etické normy?" Takže rada:pokud máte zdr.problémy se zády,jste v bolestech den co den,choďte raději do práce,protože jestli se rozhodnete dát do kupy,tudíž i marodit... jste u ní simulant,který nechce pracovat,ale že si platíme poplatky,benzín,musíme se nějak dostat k doktorce a vybíráme recepty s práškama na bolest,které předepíše,to už paní doktorka nevidí kolik peněz vyhodíme zbytečně.

• Velmi dobrá lékařka, která posuzuje celkový zdravotní stav.
    Příjemný a vstřícný přístup k pacientům.

Prvotřídní rehabilitační centrum,MUDr.Rudolfová se věnuje svým pacientům s nebývalou
    ochotou a odborností.Ráda se nechávám opečovávat při ošklivých bolestech páteře,personál
    je obrazem své šéfové.Kéž by, bylo více takových zařízení.