MUDr. Vladimíra Pasovská

Dermatolog · Více

Mělník 1 adresa

Ordinace specialisty - kožní

Vinohrady Karla IV. 156, Mělník 27601

Po první návštěvě musím říct, že paní doktorka je milá, všímavá a působí pozitivně naladěne, vyšetření rychlé a bezproblémové.

• jiné místo Jiný  •

Otřesný přístup k pacientům, kterých se očividně štítí. Pacienty žádá, aby na nic nesahali, aby se někdo nenakazil. S tímto přístupem asi kožní lékařství nebyla ta správná volba, na kožní už z logiky věci prostě chodí lidi s kožními problémy. O přístupu a chování sestry ani nemluvě, neochotná a nepříjemná. Pokud jste navíc jako poslední před polední přestávkou, kdy sestra i lékařka jsou podrážděné, protože pospíchají na oběd, opravdu nečekejte pečlivé vyšetření. Pokud máte jinou možnost, této lékařce se raději obloukem vyhněte.

• Tuto paní doktorku mohu jen doporučit!!! Velmi osobní a lidský přístup!!! Byla jsem u ní několikrát, vždy byla moc milá a přívětivá... Mám fobii z injekcí, i v tom mi moc pomohla - psychicky mě opravdu podpořila. Paní doktorka je nejen znamenitý odborník, ale i fantastický člověk... Není to jen můj osobní názor, shodujeme se na něm i se známými, kteří ji také již navštívili.. Děkuji Vám... Milada Benešová

• Byla jsem u více kožních lékařů,jen tato paní doktorka mě dokázala pomoci.

Nemám s ní dobré zkušenosti. Je asociální. I když odborně bych řekl špatná není, ale léčení pacientů jí očividně netěší.

Syn měl mnoho let problémy s bradavičkami a plísněmi na nohou.Tato lékařka vyléčila během několika měsíců to, co synův dětský lékař nezvládal roky.

Pomohla již několikrát mému 3-letému synovi a poradila nám v péči o jeho kůži, výsledky jsou bezvadné.