Ronovská 846, Česká Lípa 470 01
Lenka
Paní doktorka je velice příjemná a ochotná pomoci. Jsem s ní spokojená a mohu jenom doporučit. Sestra též velmi milá.
• Psychiatrická ambulance • Jiný •
F
firesur
Paní doktorka vypadá příjemnĕ ale neposlouchá, sestra je furie
Danda
Paní doktorka ,je velmi příjemná,se zájmem o pacienta,poradí a vše vysvětlí a proto ji doporučuji :-)
Paní doktorka je vstřícná, má přehled o mém zdravotním stavu a nikdy mě neodmítla i když jsem přišel mimo pořadí. Jsem s ní spokojen více než dva roky.
Když jsem začala mít problémy, tak mě paní doktorka bez problémů přijala a objednala mě do jednoho týdne. Je usměvavá a milá, ale čekala jsem, že si semnou třeba více popovídá, ale ona mi vždy ihned napíše léky a tím to hasne...Sestřička je odměřená, očekávala bych, že na místě, kde mají lidé psychické problémy, bude na místě sestřičky trochu víc chápavější a milejší člověk...jako plus je určitě minimální čekací doba, téměř vždy jdu na řadu v tolik, na kolikátou jsem objednaná...co je ale k zasmání je fakt, že je to u nich jak na "záchodcích veřejných", jelikož sestřička vybírá 30Kč poplatek ještě před vstupem do ordinace, což je fakt neseriózní, když se má platit za provedené služby!!