- Vnitřní lékařství - interna
Ekg - elektrokardiografie
Interní konzultace
Měření krevního tlaku
Havlíčkova 660, Kroměříž 767 01
Názory pacientů se rychle objeví
Napište svůj první názor
Už jste navštívili MUDr. Vladimíra Junášková? Podělte se o svůj názor. Ostatní pacienti budou vděční za pomoc při výběru nejlepšího specialisty.
Přidejte svůj názorOdpovědi
22 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz
Dobrý den, prosím, co je pravdy na tom, že glukosamin sulfát a … podporuje množení a růst borélií?
předem děkuji, HC
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Ano, glukosamin je nutný pro růst borrelií in vitro (kultivační test v umělém růstovém prostředí.) Zdy by měl vliv na Borreliovou infekci, nebylo prozatím zjištěno.
Dobrý den, prosím o radu. Dva dny v týdnu beru na odvodnění Furon 40mg dvakrát týdně. Otoky nemám.
prosím o radu. Dva dny v týdnu beru na odvodnění Furon 40mg dvakrát týdně. Otoky nemám. Pravidelně denně beru Concor 5mg, Ramipril 2,5mg, Warfarin 5mg na arytmii. Několik hodin po Furonu mám nízký TK až k 100/50 a motá se mi hlava při vstávání z klidu na židli. Otázka: Mám ve…
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Dobrý den, dávkování Furonu 2x týdně 40mg mi připadá nelogické. Přijatelnější a racionálnější by bylo pro Vás užívat Furon 40mg 1/2 tbl ob den a redukovat Ramipril 2,5 na 1/2tbl denně. A nejdůležitější…
- Internisté s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Kroměříži
- Internisté s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Kroměříži