Vladimír Compeľ

České Budějovice 1 adresa

Interní a gastroenterologická ordinace

Senovážné nám. 1616, České Budějovice

• A

Dobrý den dne 20.11.jsem byla na krátké operaci Hemeroidu přístrojem Hemeron.Chtela,bych touto cestou poděkovat jak panu doktorovi,tak sestřičkam.Kteri mají k lidem lidský přístup.Vse mi bylo,vysvětleno.Patri jim ode mě veliký děkuji nejlepší ordinace kterou znám

• D

Pan doktor i sestřička mají velmi laskavý a citlivý přístup. Vše mi bylo pečlivě a v klidu vysvětleno a po celou dobu vyšetření mi oba snažili usnadnit všechny nepříjemnosti s vyšetřením spojené. Mohu jen doporučit.

• R

Pan doktor mi prováděl kolonoskopii. On sám i jeho asistentky mají profesionální a přitom lidsky velmi přívětivý přístup k pacientovi. Pokud k nim půjdete na kolonoskopii, vůbec se toho nebojte, pan doktor je velmi zkušený, vše probíhá rychle a v průběhu Vás o všem informuje. Vůbec to nebolí! (alespoň tak tomu bylo v mém případě). Doporučuji si vzít v práci volno na celý den, než se po vyšetření organismus srovná. Velmi doporučuji pana Compeľa, neváhejte s jeho návštěvou, pokud máte potíže se střevy, mému kamarádovi včasným nálezem zachránil život.

• Interní a gastroenterologická ordinace Jiný  •

Pan doktor Compel' je jedním z nejlepších lékařů, se kterými jsem měl tu možnost se setkat. Empatický, lidský, vzdělaný člověk, který se opravdu snaží nalézt a vyřešit příčinu vašich problémů (případně i multidisciplinárně) a ne jen pouze léčit následky.

• Interní a gastroenterologická ordinace Jiný  •

Profesionální přístup pana doktora i sestry, která objednávala mou maminku. Pan doktor je profesionál na svém místě. Po tom, co nás v nemocnici posílali z chirurgie na gastro, z gastra na urologii a tak pořád dokola, konečně on zjistit příčinu potíží, ihned ji rozeznal a i účinně vyléčil. Velmi děkujeme!

• G

Panu doktorovi věřím, oceňuji jeho profesionální přístup a celého kolektivu v ordinaci. Jednotlivé problémy se mnou vždy probere, podrobně mě informuje o mém stavu - prostě mě léčí. Mé hodnocení je : vynikající doktor!

• Pan Dr. Compel je výborný lékař! Má velice lidský přístup k pacientovi, vše co se týká obtíží, které máte nebo nějakého vyšetření, vše dokonale vysvětlí. Že i laik, který vůbec neví do "čeho" jde, tzak snáze všechno pocopí a prováděná vyšetření jsou mu vysvětlena. Sestřičky v ordinaci jsou tyky moc hodné a laskavé! Skvělý tým lidí, jen více takových to ordinací!!!

• Vrele doporucuji. Jiz radu let se pracovne pohybuji ve zdravotnictvi, ale takto komplexni, setrny, lidsky a hlavne empaticky pristup byste v mnoha zdravotnich zarizenich marne hledali. Po nekolika vysetrenich v ruznych gastro. ordinacich mohu ordinaci pana doktora Compely jen doporucit. Pratelske prostredi, informovanost pacienta a vysoka lekarska uroven je presne to, co zde muzete vzdy ocekavat.

Pan doktor je vybornym odbornikem a dokaze opravdu pomoct,poradit a v neposledni rade se k pacientum chova s lidkosti.Nemenila bych za jineho lekare-pri problemech vrele doporucuji.

• D

Pana doktora můžu jen a jen doporučit. Je vynikající lékař a i sestřičky jsou fajn. Vynikající přístup a dokáže pomoci.