Mgr. Veronika Klosová

Purkyňova, Nový Jičín 741 01

• Psychologické poradenství

4 názory

• A

Chtěla bych vyjádřit obrovské díky paní doktorce Klosové, která mi byla oporou v těch nejtěžších chvílích. Pomohla mi porozumět sama sobě a znovu najít pevnou půdu pod nohama, když jsem myslela, že to nezvládnu. Byla neuvěřitelně milá, chápavá a nikdy mě neodmítla. Vždy mi trpělivě naslouchala a snažila se najít terapii, která mi bude nejvíce vyhovovat. Díky ní dnes dýchám volněji a věřím, že i náročné věci se dají zvládnout. Děkuji za vše.

• Age Centrum Jiný  •

Paní Klosová je psycholog na svém místě. Je to člověk se srdcem na správném místě. Paní Klosová je neuvěřitelně milá, dokáže se do Vás vcítit a pomůže s problémem, řešením atd. Má větší radost než vy samotní, když se Vám něco podaří. Nikdy nezapomenu na naše sezení a uklidňující a podporující slova. Děkuji za ty krásné 2 roky s Vámi

• Š

Sympatická a empatická profesionálka s lidským přístupem, která mě citlivě a s úsměvem provedla náročným životním obdobím.
    Díky její podpoře a vedení jsem dokázala zlepšit svou komunikaci, osobnostně vyrůst a lépe porozumět sama sobě i svým hranicím. Z každého setkání jsem odcházela s lehčím srdcem a úsměvem na tváři. Velmi si vážím jejího přístupu, odbornosti a také smíchu, který jsme spolu sdílely. S klidným svědomím ji mohu doporučit každému, kdo hledá skutečně kvalitního psychologa.

• A

Děkuji za milý a vstřícný přístup paní magistry, identifikovali jsme můj problém a společně našly řešení, vřele doporučuji.