Hlavní léčená onemocnění
Purkyňova, Nový Jičín 741 01
Psychologické poradenství
4 názory
Aneta F.
Chtěla bych vyjádřit obrovské díky paní doktorce Klosové, která mi byla oporou v těch nejtěžších chvílích. Pomohla mi porozumět sama sobě a znovu najít pevnou půdu pod nohama, když jsem myslela, že to nezvládnu. Byla neuvěřitelně milá, chápavá a nikdy mě neodmítla. Vždy mi trpělivě naslouchala a snažila se najít terapii, která mi bude nejvíce vyhovovat. Díky ní dnes dýchám volněji a věřím, že i náročné věci se dají zvládnout. Děkuji za vše.
Petra
Paní Klosová je psycholog na svém místě. Je to člověk se srdcem na správném místě. Paní Klosová je neuvěřitelně milá, dokáže se do Vás vcítit a pomůže s problémem, řešením atd. Má větší radost než vy samotní, když se Vám něco podaří. Nikdy nezapomenu na naše sezení a uklidňující a podporující slova. Děkuji za ty krásné 2 roky s Vámi
Š
ŠárkaS
Sympatická a empatická profesionálka s lidským přístupem, která mě citlivě a s úsměvem provedla náročným životním obdobím.
Díky její podpoře a vedení jsem dokázala zlepšit svou komunikaci, osobnostně vyrůst a lépe porozumět sama sobě i svým hranicím. Z každého setkání jsem odcházela s lehčím srdcem a úsměvem na tváři. Velmi si vážím jejího přístupu, odbornosti a také smíchu, který jsme spolu sdílely. S klidným svědomím ji mohu doporučit každému, kdo hledá skutečně kvalitního psychologa.• Age Centrum • Jiný •
AlenaP
Děkuji za milý a vstřícný přístup paní magistry, identifikovali jsme můj problém a společně našly řešení, vřele doporučuji.