Jsem dětský psycholog s klinickou praxí, specializuji se na diagnostiku neurovývojových poruch (autismus, ADHD, poruchy řeči), dále se zabývám problematikou nadání a školní zralosti. Kladu důraz na komplexní psychologický obraz dítěte včetně školního a rodinného prostředí.

Více O mně

• Dětská psychologie

Pacienti, které ošetřuji

Dospělí
Děti

Psygon

Mezírka 1, 3. patro, místnost 222, Brno-střed, Brno 602 00

Se synkem jsem prosla uz spoustou prohlidek ale stacilo vedet driv o pani psycholozce Gondzove a mohli jsme jich nekolik usetrit. Priprava, samotna prohlidka synka, kozultace bezprostredne po ni a nasledne podrobne projiti cele zpravy je perfektni postup. Dostatek casu se na cokoliv zeptat, ochota moje dotazy zodpovedet. Moc nam to pomohlo se zase posunout. Stale z toho cerpam, moc dekuji a tesim se az synkuv pokrok zase casem zhodnotime.

• Theraplay Jiný  •

• V

Paní magistra Gondžová je psycholožka, která s dětmi pracuje citlivě a poctivě. Oceňuji její profesionální přístup k získávání informací o dítěti - od rodinné anamnézy po různé diagnostické metody a testy . Nezaměřuje se u dítěte pouze na jeden jeho projev, vnímá jej celostně. Umí podpořit jak dítě, tak rodiče. V mém případě jsem se mimo jiné konečně dočkala diagnózy ADHD u svého syna, ačkoliv si už prošel několika vyšetřeními v PPP poradně. Vřele doporučuji paní Veroniku Gonžovou i vám.

• V

Velmi doporučujeme Mgr. Gondžovou rodičům, kteří hledají diagnostiku, pomoc a rady pro své speciální děti. Je člověk na správném místě, velmi milá, trpělivá a my, rodiče syna s PAS, jsme si díky ní uvědomili hodně věcí, kterými můžeme synovi ulehčit fungování ve světě a vést ho tak, aby si ho jednou ulehčil i on sám. Děkujeme.

• A

Děkujeme paní psycholožce za velmi vstřícný, empatický a samozřejmě erudovaný přístup. Určitě doporučuji.

• V

Moc děkujeme za velice vstřícný a profesionální přístup, který splnil mé očekávání a zajistil nám určení konečně diagnózy mého syna na žádost paní psychiatričky, moc si toho vážím a ještě jednou moc díky, po dlouhých 3 letech konečně dokázal syna někdo celkově a kvalitně vyšetřit, krásná spolupráce s dětmi a empatický přístup, děkujeme!

• Theraplay  •

Paní doktorka je opravdu dobrý diagnostik a člověk na svém místě. I když řeší opravdu vážné věci, neopomíná lidský a citlivý přístup. Velmi oceňuji nejen znatelnou profesionalitu a odbornost, ale také zjevnou snahu pomoci. Na návštěvě jsem byla se synem se kterým bývá obecně těžké navázat spolupráci, ale s ní fungoval naprosto nad očekávání. Když poté mluvila se mnou, tak ač jsme neřešily „snadné" věci, měla jsem celou dobu pocit, že opravdu mluví o mém synovi, chápe naši situaci a že je tam pro nás.

• jiné místo Jiný  •

• V

Spolupráce s paní psycholožkou nám byla doporučena paní pediatričkou. Paní Gondžová je velmi empatická, klidná a naslouchající. Po získání diagnózy dceři nás nasměrovala k dalším krokům a možnostem práce s podobnými dětmi. Dcera si ji velmi oblíbila a vždy se na návštěvu k ní těší. Spolupráci s ni můžu doporučit.

• B

Erudovaná a velmi příjemná paní psycholožka, která po stanovení diagnózy, spávně nasměruje dětského klienta i zákonného zástupce. V případě akutního stavu, rychle a vstřícně reaguje. Velmi oceňuji a děkuji za profesionální a lidský přístup. Špačková

• H

Skvělá psycholožka, výborná diagnostička PAS, profesionální a přitom velmi lidský přístup. Super komunikace, rádi budeme pokračovat ve spolupráci.

• Theraplay Jiný  •

• A

Paní magistru Gondžovou jsem oslovila na doporučení. Důvodem bylo podezření na PAS u dcery. Byl sestaven jasný plán, samostatné sezení s dcerou bylo bez problému a na závěr byla vypracována podrobná zpráva. Naše spolupráce pokračuje i nadále. Mohu tedy jedině doporučit.

1 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz

Dobrý den, můj syn ve čtyřech letech stále nemluví-omezí se na zvuky či pouhé slabiky, nenavazuje socialni kontakty a minimálně si hraje. Byli jsme u foniatra, logopeda, ORL, ale nikdo nám nedokázal pomocí. Co byste doporučoval? Jak mu pomoci? Dekuji Martin

Hezký den, shodně s kolegyní bych doporučila navštívit klinického psychologa nebo dětského psychiatra. Projevy, které popisujete, by mohly být způsobeny poruchou autistického spektra nebo jinou neurovývojovou poruchou. Zcela jistě je na místě podstoupit se synkem komplexní psychologické vyšetření.

Přeji hodně sil,

Veronika Gondžová