MVDr. Tomáš Mašek

Havířov 1 adresa

Ordinace

Na Nábřeží 654/79, Havířov

• A

Dne 5.2.2025 jsem navštívila ordinaci pana doktora s velmi silným krvácivým průjmem svého pejska. Pan doktor velmi pečlivě a šetrně vyšetřil pejska a poskytl mu léky od okamžitých potíží. Velmi do podrobna mi vysvětlil zdravotní stav pejska a navrhl postup další péče. Pan doktor působil velmi profesionálně nejen stanovením diagnozy, ale především svým přístupem ke zvířátku, tak i k jeho majiteli. A co se týče doby po kterou čekáte v čekárně na ošetření svého mazlíčka, tak věřte, že za dveřmi ordinace probíhá plná starostlivost o vaše zvířátko, stanovuje se diagnoza, probíhá vyšetření, ultrazvuk, odběry krve atd. a určuje se léčebný postup. Někdy se nám zdá doba čekání dlouhá, ale věřte, že čas v ordinaci běží velmi rychle a poskytnutá pomoc lékařem vašemu miláčkovi, stojí za trochu trpělivosti a tolerance. Všem vřele doporučuji.

• Ordinace Jiný  •

Skvělý tým ,který pomůže vašim mazlíčkům !!! Skvělá Sestra ,která vždy uklidní vystrašené mazlíčky a připraví je na vyšetření, či operaci.., Vyjímečný p.Doktor .... Plná čekárna a doba čekání i 2,5 - 3.hodiny mluví za vše ... Každý raději počká , než svěřit svého mazlíčka někomu jinému .. Chodíme do této ordinace cca 15. let , vždy skvělý přístup !!! S posledním pejskem , která má 9. let a odmala si vytrpěla, jako štěně přišla o oko , teď problémy se zánětem v břiše - akutní operace, vždy 100% přístup , v případě problému po operacích i soukromé číslo na p. Doktora... Nikdy nebyl důvod ho použít !!! Děkujeme !!!

• T

Se svým již starým pejskem jsem.navstivila pana doktora jelikož již z dávné návštěvy vím a vždy jsem si jistá profesionálním přístupem .Dnes pri vyšetření mého již dědečka jsem se znovu přesvědčila o krásném přístupu pana doktora, o tom jak dovedl nejen mého pejska,ale i mě uklidnit, s jakou trpělivostí a laskavosti přistupoval mu moc děkuji a jen každému doporučuji, protože tento PAN DOKTOR je člověk, který zvířátka opravdu miluje. Děkuji vám

• Ordinace Jiný  •

Vysoká profesionalita, absolutní důvěra při ošetření, ochotný personál. Delší doby čekání respektuji.

• Ordinace Jiný  •

• “Pan doktor Mašek je nejlepší veterinář, kterého jsem kdy ve svém životě potkala. Naprosto profesionální, důkladný, pečlivý, má velice příznivé ceny, čili mu nejde pouze o zisk, ale opravdu o záchranu zvířat. Když jsem měla nemocnou kočičku, udělal opravdu vše pro to, aby jí zachránil, včetně odběrů krve. Jen díky panu doktorovi naše kočička stále žije.”

• Ordinace Nemoc kočičky  •

• Pan doktor Mašek je prozatím nejlepší lékař, se kterým jsem se setkala. Když jsem po stěhování hledala veterináře nejblíže novému bydlišti, navštívila jsem jednu ordinaci v centru Ostravy, vůbec se mi nelíbilo, jak lékařka s kočkou necitlivě manipuluje, když jsem ji pak objednávala na nezbytný zákrok, po telefonu jsem se dozvěděla, že kromě 24 hodinové hladovky (se kterou jsem počítala) musím svou tehdy 7-letou kočku 12 hodin držet bez vody, což mě vyděsilo. Termín jsem záhy zrušila. Na základě recenzí zde i doporučení známých jsem zavolala doktoru Maškovi a hned kočku objednala na zákrok, sestřička mě ujistila, že kočka může před narkózou normálně pít. Od té doby už jsem chodila jen k dr. Maškovi. Jde vidět, že má zvířata rád, umí s nimi citlivě manipulovat, vždy poctivě prohlédne, vše vysvětlí, nikoho neodbude i když už má po pracovní době, nedá vám vůbec najevo, že byste ho obtěžovali. Příšerně dlouhá čekací doba je jen známkou toho, že je to jeden z nejlepších lékařů široko daleko, a taky, že se každému maximálně věnuje a tak je tam člověk s jedním zvířátkem třeba i půl hodiny. Ano někdy se stane, a taky se to stalo mě, že už jsem se nedostala na řadu, bohužel, pan doktor tam nemůže být nonstop. Na druhou stranu vícekrát se mi stalo, že mě vzal i po ordinační době, dokonce jednou i mezi zákroky, které často dělá ještě večer po 18. hod. Pokud to jen trochu jde, snaží se vyjít vstříc. A ceny u něj rozhodně nejsou nijak vysoké. Pan doktor má za ty roky, co k němu chodím, mou maximální důvěru a velice mě mrzí, že si nejspíš budu muset najít jiného z důvodu stěhování a delšího dojezdu (45 min. v autě už je pro moji kočku dost velký stres). A jsem zvědavá, kde najdu takhle kvalitního doktora, protože pan Mašek nasadil laťku opravdu vysoko.

• S

Jeden z nejhorších veterinárních lékařů z tohoto okolí. Měla jsem velmi nemocného pejska na ledviny, nejedl a ani už se skoro nepohyboval, jednou v neděli jsem si našla na internetu jeho soukromé číslo a volala jsem, že je na tom hodně špatně a už na začátku začal být arogantní, jak si vůbec dovoluji volat mu na soukromé číslo. V pondělí jsem tam šla s pejskem na krev, odpoledne mi volali výsledky že jsou špatné a že dlouho nevydrží. Chtěla jsem jít ten den na injekci na uspání ale řekli mi, že je plná čekárna že mě nevezmou a že se trápí, tak bohužel, tak jsem musela jet jinam. S tímhle přístupem nejsem vůbec spokojená a k tomuto lékaři už nikdy !!!!

• A

Pan doktor Mašek je výborný lékař, zachránil našemu pejskovi život v době, kdy jiní veterináři nevěděli kudy kam. Pejsek má dodnes více let, než se předpokládalo, že se dožije. To, že jsou dlouhé čekací lhůty je správné. Pan doktor vyšetření NIKDY neodbyde a VŽDY je svědomitý. Dále ne-vždy se dá objednat, to znamená, že VŠECHNY bere bez rozdílu. Je to skvělý člověk na svém místě! JEN DOPORUČUJI!!!

• H

Jsme s panem doktorem velmi spokojeni. Neměli bychom i za cenu delšího čekání. Jedná férově, velmi zodpovědně, s příznivým lidským přístupem ke zvířatům i jejich majitelům i na úkor svého volného času.

• Z

Byli jsme v ordinaci poprvé.Byla tam doktorka a odcházeli jsme spokojení.Paní doktorka byla příjemná,vše nám vysvětlila a naší yorkšírce pomohla.Jsme velice spokojeni.